Belangrijke mededeling

 

"Galatasaray heeft middelmatige voetballers"


raymond
Raymond Domench, ex-bondscoach van Frankrijk heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Paris Saint Germain heeft onlangs gespeeld tegen Galatasaray. Als wij naar de Turkse club kijken, zien wij middelmatige spelers die ooit een keer in de Franse competitie hebben gespeeld. Ik zeg niet dat PSG slecht is, maar ze waren in die wedstrijd niet goed. PSG heeft tegen een middelmatige club zoals Galatasaray vooral in de laatste 15 minuten zeer slecht gepresteerd."

Ryan Domenach heeft met Frankrijk in 79 wedstrijden 41 zeges, 23 gelijkspellen behaald. Destijds werd er 15 keer verloren.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Is zelf middelmatige coach heeft Als bondscoach middelmatig gepresteerd met spelers als oa Zidane Henry Etc dat ze de finale bereikte was dan ook geluk als je zag hoe ze de groepsfase doorkwamen , voetbal was slecht en niemand kon met hem samen werken daarnaast maakte deze man gebruik van sterrenbeelden voor de opstelling dat zegt genoeg , Tuurlijk is Gs minder dat psg maar deze man heeft geen enkel inzicht


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Verander Zidane in Hagi en o je hebt Faty Terim.+: 692
-: 0
R: 1309
Level 5

Het woord middel had niet gehoeven.


+: 3196
-: 10
R: 8821
Level 5

Joh, en Gordon is een heaumeau..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen