Belangrijke mededeling

 

“Als je geen geld hebt, dan kun je ook niets”


fatihterimdenkt1
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na de verloren Champions Leagueduel tegen PSG de onderstaande uitspraken gedaan.

Vanwege de Financial Fair Play regels, zijn je handen en armen gebonden.
Wij konden deze spelers niet in het begin van de transferperiode naar Galatasaray brengen. Je moet eerst spelers verkopen, voordat je kunt kopen.
Je kunt niet de spelers halen die onze scoutafdeling heeft gescout.
Elke club moet aandacht besteden aan het economische gedeelte, als je geen geld hebt, dan kun je ook niets.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 5683
-: 0
R: 8953
Level 5

Lol, dit is wel erg zwak van je Fatih Terim.


+: 1
-: 0
R: 56
Level 2

Vardar > fenerbahce.

www.google.com/.../+: 697
-: 0
R: 2359
Level 5

hahahaha maar wel 7 miljoen betalen aan Falcao? Je kunt niet alle spelers halen die gescout zijn? Wie hebben ze gescout dan? Ronaldo en Messi? Dit is een keiharde realiteit van jarenlange wanbeleid oa door jou Fathi Terim. Dit is geen football manager waar je even vals kan spelen.


+: 692
-: 0
R: 1309
Level 5

Hahahaha heel de zomer veel geld uitgeven en nu in de slachtofferrol duiken. Wat een grap is deze man.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Hij heeft gelijk, we hebben de meeste ook gehuurd Ipv gekocht behalve Falcao , als club moet je iets proberen en ze hebben over het algemeen goeie spelers gehaald, het is gewoon waar dat de Turkse clubs met de clubs van Europa moeite zullen hebben om bij te benen vooral als je kijkt welke bedragen daar op tafel wordt gelegd door clubs

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen