Belangrijke mededeling

 

Feghouli: “Wij willen van PSG winnen”


feghouli
Sofiane Feghouli, de sterspeler van Galatasaray heeft voor het Champions League-duel tegen PSG de onderstaande uitspraken gedaan.
“Paris Saint-Germain is een club die de Champions League beker wil winnen, maar wij spelen voor onze supporters. Wij spelen thuis om alle wedstrijden te winnen. Wij weten dat PSG sterk is, maar wij maken een kans. De clubs in de Ligue 1 spelen verdedigend tegen PSG en daarom verliezen ze ook meestal. Wij gaan druk uitoefenen op PSG en laten niet hun gang gaan. Wij gaan spelen om te winnen. Misschien hebben wij minder ervaren spelers in de achterhoede. In de Champions League is alles mogelijk. Wij willen winnen van PSG.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 5013
-: 0
R: 9635
Level 5

Hahahahahahahah a, en ik wil vier vrouwen hebben.


+: 237
-: 0
R: 406
Level 3
+1

Als moslim zijnde mag dat+: 5683
-: 0
R: 8953
Level 5

Maar als besiktasli zijnde...


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Als Moslim zijnde mag het ook niet, alleen in bepaalde omstandigheden wel. Die omstandigheden zijn er nu niet en zullen er ook niet zijn.

Een van de eisen is dat je vrouw het moet accepteren. Een andere eis is dat er een mannentekort moet zijn, vroeger gebeurde dat door oorlogen vaak. Zonder man konden vrouwen toen ook niet overleven. Iedereen die nu meer dan een vrouw heeft is gewoon slecht bezig.


+: 11
-: 0
R: 60
Level 2
+1

- toestemming van de eerste, tweede en/of derde vrouw is geen vereiste.

- ook een tekort aan mannen is geen vereiste.

Het hebben van vier vrouwen is altijd toegestaan tenzij je je vrouwen niet gelijk kan behandelen of hier bang voor bent. Hier valt ook onder dat je je vrouwen even goed moet kunnen onderhouden.


+: 6
-: 0
R: 61
Level 2

Als die boeren club jullie al 4 geeft zal PSG denk ik jullie 10+ geven????+: 0
-: 0
R: 5
Nieuw

waarom haat ik begrijp het niet gun ons succes in europa amk


+: 692
-: 0
R: 1309
Level 5
+1

Als succes voor jou in 27 Europese wedstrijden 2 keer winnen is, gun ik GS alle succes van de wereld!


+: 197
-: 0
R: 943
Level 4

Feghouli heeft teveel Fifa20 gespeeld denk ik

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen