Belangrijke mededeling

 

“Wij spelen tegen een van de favorieten van de Champions League”


fatihterimdenkt1
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft voor het Champions League duel tegen Paris Saint Germain de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij spelen tegen een van de favorieten van de Champions League. Ze zijn economisch heel erg sterk. Ze zijn de laatste twee jaar kampioen geworden. Ze hebben een trainer en spelers die ik heel erg goed vind. PSG heeft de laatste een stijgende lijn in de voetbalwereld laten zien. Wij zijn geen onbekenden van de Champions League. Wij hebben eerder tegen dit soort clubs gespeeld. Dat Neymar en Cavani niet meespelen, maakt ons geen favoriet. PSG heeft een van de grootste en beste selectie van Europa. Ik verwacht dat mijn spelers rustig gaan spelen.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen