Belangrijke mededeling

 

Tuchel: "Droom om Fatih Terim te ontmoeten"


thums
Paris Saint-Germain heeft bij de start van de Champions League-groepsfase met ruime cijfers(3-0) gewonnen van Real Madrid. Ángel Di María was goud waard tegen zijn oude ploeg.

"We zijn goed begonnen. Ik kijk ernaar uit om Fatih Terim te ontmoeten, het is een droom voor mij", aldus Thomas Tuchel tegenover BeinSports.

"Ik mis een aantal spelers. Zoals jullie weten Neymar is geschorst, Cavani kan ook niet spelen. Het is nog onzeker of Mbappe volledig kan meespelen. Maar we hebben andere kwaliteiten. Ik heb een geweldige selectie en we willen winnen hier in Istanbul."




Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 11454
-: 0
R: 11651
Level 5

Geen wonder dat PSG de finale kan halen.


+: 5013
-: 0
R: 9635
Level 5

Hshshaha droom om opa terim te ontmoeten hshahaha. Het moet niet gekker worden.



+: 257
-: 0
R: 393
Level 3
+1

Ondertussen wordt hij in Turkije aangevallen omdat hij geld aan kinderen doneert. Laat de mentale toestand van de concurrentie goed zien.


+: 5683
-: 0
R: 8953
Level 5

Heel Turkije mag hem niet, omdat hij geld doneerde aan kinderen? Als je het zelf maar gelooft.

Deze mensen in 't buitenland kennen Fatih Terim die scheidsrechters aanvalt, supporters aanvalt, andere trainers/speler s op de bank van de tegenstander aanvalt en een Fatih Terim die kebabcilar aanvalt niet. Kampioen worden door TFF/MHK te bedreigen. Moet ik nog doorgaan?


+: 1883
-: 0
R: 4162
Level 5

Dit is echt één van de domste reactie’s hier, jij weet zelf ook wel waarom Terim gehaat wordt. En kom niet met een stomme reactie zoals: ‘ja, omdat hij de meeste bekers heeft gewonnen’. Want dan hoef je helemaal niet te reageren.


+: 257
-: 0
R: 393
Level 3

Heren, ik ga niet deze eindeloze discussie beginnen, maar dat hij om andere redenen gehaat wordt betekent niet dat hij niet stevig is bekritiseert door dat geld te accepteren.



+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Zal die dat ook over kimyasi bozuk Madullah Mavci zeggen,

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen