Belangrijke mededeling

 

Thiago Silva: 'Wordt geen moeilijke wedstrijd tegen Galatasaray'


athi
PSG wil winnen in Istanbul. Drie punten op bezoek bij Galatasaray volstaat dinsdag om Galatasaray onder zich te houden op de ranglijst. PSG verdediger Thiago Silva weet echter dat het geen moeilijke wedstrijd wordt tegen Galatasaray.
'Wij hebben een sterke selectie en voor ons wordt het geen moeilijke wedstrijd. We willen winnen en gaan winnen.'

‘Ik heb Falcao in mijn gedachten. Hij is een sterke speler, maar dinsdag ga ik het hem moeilijk maken. We moeten werken morgen en dat vooral ook samen moeten doen.'
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 237
-: 0
R: 406
Level 3
+4

Hoe zeg ik dit zonder onbeschoft te klinken? Oke, een poging... PSG gaat Galatasaray in eigen huis voor 48,000 supporters ballen. Niet zomaar. Gewoon keihard. Ze gaan de onderdanige houding van Galatasaray weer naar boven brengen wat ze al jaren missen.

GS: "PSG san, please be gentle"
PSG: "Omae wae mu shindeiru"
GS: "NANI??"

*donker*

Zou wel een perfecte 90 minuten voor Blacked zijn...


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Stel je voor dat we winnen, wat zal jou smoes nu zijn dan?

Ne bilim 2007 2567 3408 of 1765 boyle soyle olduyla gelme..+: 237
-: 0
R: 406
Level 3

Gese yenerse bu siteye asla donmicem.


+: 5013
-: 0
R: 9635
Level 5

Wie gelooft dat fetosaray gaat winnen, moet zo snel mogelijk naar de dokter.


+: 203
-: 0
R: 382
Level 3
+1

Wie nog gelooft dat bjk kampioen gaat worden, moet zsm naar de psychiater..de kans dat gs wint van psg is groter dan dat bjk dit jaar kampioen gaat worden. Nokta.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen