VIDEO: Ryan Babel bezorgt Club Brugge-supporter hartaanval


aray
Club Brugge en Galatasaray kwamen woensdag niet verder dan een 0-0 gelijkspel. 

Geen goals dus, maar Ryan Babel zorgde voor een ander raar moment. Op deze video is te zien waarop de Nederlander een nietsvermoedende Club-fan de stuipen op het lijf jaagt.Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 688
-: 0
R: 1298
Level 5

Deze TFF is waarschijnlijk voor Galatasaray, net zoals in het echt.

Zijn er mensen verbaasd? Nee.


+: 5
-: 0
R: 25
Level 1
TFF

Het valt gewoon teveel op dat bij elke GS topic bjk fans en dan vooral jij en die andere zielepoot domme provocerende opmerkingen maken. Het verbaast me telkens dat gs leden zo kalm blijven tegenover jullie. Valla yasiniz kac merak ediyom echt kinderachtige acties. Btw ik support geen club alleen mili takim.+: 34
-: 0
R: 118
Level 3

als hij dat volgende x terug doet, dan hoop ik dat hij een flesje water tegen zijn rode hoofd krijgt. dan zullen we zien wie nog laatst lacht

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen