“Het is belangrijk om in de Champions League een uitwedstrijd niet te verliezen”


fatihterimdenkt1
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na het Champions League duel tegen Club Brugge de onderstaande uitspraken gedaan.
“Natuurlijk wilden wij winnen. Het was een leuke wedstrijd. De komende tijd zullen wij nog beter worden, want dat zagen wij. De wedstrijd ging heen en weer. Beide clubs konden winnen. Dat wij na 60 minuten fysiek nog goed waren, heeft mij blij gemaakt. In die periode waren wij goed. Het is belangrijk om in de Champions League een uitwedstrijd niet te verliezen. Wij spelen ook een thuiswedstrijd tegen Club Brugge. Wij zullen nog beter worden. Wij moeten nog tegen twee clubs die een miljard budget heeft. Ik denk dat er interessante resultaten worden geboekt in de groep.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 11
-: 0
R: 55
Level 2

dat klopt...
maar voor mij is het echt veel belangrijker om mooier voetbal te laten zien.

:sad:


+: 3399
-: 0
R: 9208
Level 5

‘Het was een leuke wedstrijd’

Daha ne diyecen ki buna

Ik zag PSG spelen zonder Neymar, Cavani en Mbappe tegen Real..

Real werd helemaal zoekgespeeld met wen wereldklasse Di Maria..

Fraudesaray gaat alle hoeken van het veld zien..+: 57
-: 0
R: 120
Level 3

Real heeft ook echt zulke rare transfers gemaakt de afgelopen jaren. We zagen vandaag ook hoe belangrijk Serio Ramos is voor Real.


+: 23
-: 0
R: 114
Level 3

Kapot gespeeld

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen