Belangrijke mededeling

 

Grote kans dat Diagne op de bank start


ardieg
Mbaye Diagne hoopt op speelminuten bij Club Brugge in de Champions League tegen zijn ex-club Galatasaray. Alleen zal hij allicht geen basisplaats krijgen.

"Club-trainer ­Philippe Clement heeft gezien dat de verdedigers van ­Galatasaray niet van de snelste zijn", schrijft Het Nieuwsblad. "De backs Mariano (ex-Sevilla) en Yuto Nagatomo (ex-Inter) – beiden 33 – kunnen het moeilijk krijgen als ze achter Dennis en ­Diatta moeten lopen. Ook Okereke is een mogelijkheid op links."

"Centraal in de spits lijkt ­Loïs Openda de aangewezen keuze. De 19-jarige aanvaller is pijlsnel en kan het duo ­Luyindama-Marcão in de ­problemen brengen", stelt de krant. Diagne begint dus op de bank, maar hij kan zeker nog het verschil maken met een invalbeurt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Jammer, had hem wel als basisspeler willen zien.

Bakt letterlijk & figuurlijk er he-le-maal niks van.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen