Belangrijke mededeling

 

Mbaye Diagne aast op revanche tegen Galatasaray


diaggne
Club Brugge hoopt te kunnen overwinteren in Europa. Dan is het raadzaam in eigen huis punten te pakken tegen Galatasaray.

Mbaye Diagne kwam pas van die club over. Een huurcontract met aankoopoptie. Galatasaray haalde Radamel Falcao en had Diagne niet meer nodig. Daar horen revanchegevoelens bij. De kans dat Philippe Clement Diagne woensdag aan de aftrap brengt, is echter klein.

Volgens Gazet van Antwerpen wil Club-trainer ­Philippe Clement inzetten op snelheid om de trage, Turkse defensie af te straffen.

Loïs Openda zou op die manier wel eens aan de aftrap kunnen staan. Afwachten of Diagne zijn revanche kan nemen tijdens een invalbeurt. De 27-jarige spits debuteerde afgelopen weekend voor blauw-zwart. Tegen Cercle Brugge mocht hij drie minuten voor tijd invallen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 129
-: 10
R: 500
Level 3

Diagne wilt.graag scoren tegen fetocular. :P


+: 24
-: 0
R: 33
Level 1

Hattrick met 3 penalties+: 5013
-: 0
R: 9635
Level 5

inşallah gs'da yaptığı gibi kendini yere atar ve penaltılar alır. Haydi Diagne.


+: 3196
-: 10
R: 8821
Level 5
+1

Wordt een mooi duel van de matige miskopen Luyindrama en Diagne, of zoals ze in Turkije zeggen; Kör dövüşü.


+: 692
-: 0
R: 1309
Level 5

Insallah gol atar


+: 493
-: 0
R: 1783
Level 5

Ahhaha Diagne de shower die gozer zit letterlijk alles te showen op instagram van Louis Vuitton tas tot zijn auto

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen