Trainer Club Brugge: “Ze hebben veel ervaring en met Falcao erbij hebben ze ...”


cllogo
Philippe Clement, de trainer van Club Brugge heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de aanstaande Champions League wedstrijd tegen Galatasaray.
“Het zal woensdag beter moeten, want Galatasaray is een ploeg met meer intrinsieke kwaliteiten dan de onze. Ze hebben veel ervaring en met Falcao erbij hebben ze een grote stap vooruit gezet. Het is een ploeg waar wij onze typische kwaliteiten tegenover moeten zetten: qua mentaliteit, fysieke conditie en looplijnen. Ik reken bovendien ook heel hard op het publiek om ons extra steun te geven.”, reageerde Philippe Clement na de zege tegen Cercle Brugge.

Aanstaande woensdag gaat bij Galatasaray de campagne in de groepsfase van de Champions League van start tegen Club Brugge. 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen