Wanneer speelt Galatasaray zijn eerste Champions League wedstrijd?


cllogo
Galatasaray weet tegen wie het moet in de groepsfase van de Champions League: Real Madrid, Paris Saint Germain en Club Brugge.
De ploeg van trainer Fatih Terim openen het miljardenbal met een uitwedstrijd tegen Club Brugge op woensdag 18 september. De campagne wordt op woensdag 11 december afgesloten in Türk Telekom Park tegen PSG.

Check hier het volledige overzicht:
18-09-19 Club Brugge - Galatasaray
01-10-19 Galatasaray - PSG
22-10-19 Galatasaray - Real Madrid
06-11-19 Real Madrid - Galatasaray
26-11-19 Galatasaray - Club Brugge
11-12-19 PSG - Galatasaray
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 2
-: 0
R: 31
Level 1

Hebben we eigenlijk in EK met Türkiye onderling resultaat?


+: 499
-: 0
R: 1827
Level 5

Er wordt niet naar doelsaldo gekeken maar naar onderling resultaat, op basis daarvan staan wij eerste omdat wij 2-0 hebben gewonnen van Frankrijk.+: 5726
-: 0
R: 9067
Level 5
+1

Als we realistisch en objectief moeten zijn he dan pakt GS uit alle wedstrijden op een rijtje zoveel punten naar mijn mening:

0
0
0
0
3
0


...

Jullie kunnen er niets van in uitwedstrijden, dus ook niet in de CL. Dit zal hoewel jullie een klein beetje helpen. Ipv 2 x in de laatste 26 zullen jullie 3x in de laatste 32 Europese wedstrijden gewonnen hebben.


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Beste geval: 4 punten. Slechtste geval: 0 punten.

Heel ongelukkig maar je kan niet altijd geluk hebben met lotingen...


+: 593
-: 0
R: 1212
Level 5

Je praat onzin. Fener speelt al 10 jaar geen champions league dus wat kom je deze gs nieuws doen? Ben jij jaloers of zo. Zo niet hou je mond dicht ga je eigen fetobahce site babbeletjes doen


+: 5726
-: 0
R: 9067
Level 5

Je doet alsof we geen CL spelen, omdat we het 10 jaar lang zelf niet haalden. We zijn 2x niet kunnen gaan door straffen.


Wat verwacht jij van GS in deze poule wetend dat je in uit wedstrijden nooit performt dus ook niet uit tegen Brugge. Het is makkelijk zeggen dat ik haat op jullie, maar het is niet minder dan een realistische voorspelling.+: 5041
-: 0
R: 9709
Level 5
+1

Is het niet beter voor Turkse voetbal dat gs niet komt opdagen? We staan in Europa met gs in de CL voor schut.


+: 593
-: 0
R: 1212
Level 5

Schaam je? Dat jullie geen steunen voor mijn club in europa? Maar let maar op dat ik ga zeker jullie neppe club uitlachen. Let maar op


+: 11
-: 0
R: 17
Level 1
+1

Heeft niks met schaamte te maken, meer een reactie van jaloezie.. hoeveel europese cups hebben de overige clubs behaald in hun club historie..laten ze daar eerst maar eens voor gaan schamen voordat ze bij de prestatie’s van gs komen.


+: 75
-: 0
R: 298
Level 3

Heren en wellicht dames, laat alle haat terzijde en steun tenminste elkaar in Europa.

We weten allemaal dat dit een zware poule is, je weet nooit wat er gaat gebeuren..

Mensen komen al praten alsof de wedstrijden gespeeld zijn, het is gewoon afwachten. Eerst kijken en dan oordelen!

Buiten dit, Turkse clubs horen gewoon niet in de CL op het moment..

Besiktas, Galatasaray en Fenerbahce hebben wel laten zien dat het kan!

Het is maar dat wij net boven Oostenrijk en Nederland staan, anders nooit dat wij directe plaatsing verdienen..+: 3143
-: 0
R: 2575
Level 5

Ik herinner nog heel goed dat Besiktas verzoek indiende voor een hervorming van de wedstrijdschema omdat Besiktas zowat elke competitiewedst rijd uit moest spelen voordat ze CL zouden spelen. TFF wilde daar niet aan meewerken. Maar kijk eens, deze smiechten spelen elke wedstrijd en thuis en op een vrijdag voordat ze CL gaan spelen net als vorig jaar..

"..geçen sezon Beşiktaş’ın yaşadığı fikstür sıkışıklığını ve sürekli dile getirilmesine rağmen maçların ısrarla Cumartesi ve Pazar günü oynatılmasını akıllara getirdi."

Fatih Terim: "Biz fikstürü TFF ile birlikte ayarlıyoruz.."

dirilispostasi.com/.../...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen