Live meepraten in de Champions League: Basaksehir – Olympiakos 19:45 uur


olimp
Medipol Basaksehir begint weonsdagavond in Istanbul aan een Champions League-avontuur. 

Medipol Basaksehir moet zich eerst door twee voorrondes zien te werken om het hoofdtoernooi van het miljardenbal te bereiken. De eerste opponent: Olympiakos.

Voor de formatie van Okan Buruk begint woensdagavond om 19:45 uur de jacht op een ticket voor de groepsfase van de Champions League. Volgende week volgt de return. Als Basaksehir doorgaat is FC Porto of Krasnodar de tegenstander in de play-offs. Bij verlies wacht play-offs voor de Europa League.

Stadion: Fatih Terim
Zender: TRT Spor Live

Vermoedelijke opstelling:
"Mert Günok, Junior Caicara, Carlos Ponck, Vieira, Aziz Behich, Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci, Edin Visca, Robinho, Eljero Elia, Fredrik Gulbrandsen
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 1446
-: 0
R: 2172
Level 5

Ik hoop dat Basaksehir eens gaat doen wat het moet doen, presteren. Twee Turkse clubs in de CL is momenteel belangrijk aangezien Nederland misschien wel helemaal niet gaat meedoen met de CL.+: 14
-: 0
R: 62
Level 2

ik vind het belangrijkste dat basaksehir gewoon punten pakt. of ze dat nou doen in de CL of EL maakt niet uit. Ook al halen ze deze ronde niet gaan ze nog wel automatisch door naar de groepsfase EL.

We moeten er gewoon voor zorgen dat we in de top10 blijven. We concurreren met Oostenrijk en Nederland voor de 10e plek. ziet er wel goed. oostenrijk en Nederland doen het niet super met hun teams. Ook dit jaar weer drama, zie utrecht Feyenoord, PSV


+: 1209
-: 10
R: 2299
Level 5
+1

Ik denk dat Basaksehir hier wel vol voor zal gaan. Denk niet dat Okan zo laag gevallen is als die Apo Avci die met opzet Europees voetbal skipt om kampioen te willen worden. Wat een pannekoek is het ook.


+: 716
-: 0
R: 2402
Level 5

Ze zullen vast met een B team starten, dan kunnen ze meer op de competitie focussen.


+: 273
-: 0
R: 450
Level 3

Waar heeft iedereen het over? Dit is geen EL, natuurlijk gaan ze alles geven. Alleen het CL geld is al motivatie genoeg.+: 75
-: 0
R: 295
Level 3
+1

Ik hoop dat Basaksehir weet te winnen, al heb ik haat aan deze club.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen