Basaksehir in mogelijke play-off Champions League tegen Krasnodar of FC Porto


kuracekimi
De mogelijke tegenstanders van Medipol Basaksehir in de play-offs van de Champions League zijn bekend. 

De club uit Istanbul staat dan tegenover het Portugese FC Porto of Kranodar. Daarvoor moet Basaksehir wel eerst afrekenen met de Griekse Olympiakos.
Het eerste duel van de laatste voorronde van de Champions League wordt gespeeld op 20/21 augustus. Een week later is de return. Basaksehir zou dan beginnen met een thuisduel, zo wees de loting van vandaag in Nyon uit.

Basaksehir staat 7 augustus in de derde voorronde van de Champions League tegenover het Griekse Olympiakos. Volgende week is de return in Griekenland.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 14
-: 0
R: 62
Level 2

jammer had liever Kiev gehad ipv Porto.


+: 724
-: 0
R: 1351
Level 5

Pech met de loting...

Ajax moet tegen Qarabag of APOEL Nicosia, als ze van PAOK winnen.+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 3281
-: 0
R: 5216
Level 5
+3

Besiktas 25ste 62.0 punten
Fenerbahce 45ste 31.5 punten
Galatasaray 68ste 22.5 punten
(Bron: UEFA site Member Club Ranking)

Stop die recordhouder in je reet, dit is geen Turkije met Turkse scheidsrechters . In Europa spelen ze eerlijk. Hopelijk falen alle Turkse clubs en is onze voetbal niks meer waard. Kan je daarna met je hoca uit pensylvannia buikdansen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen