Belangrijke mededeling

 

Galatasaray en Basaksehir naar Champions League, Besiktas blijft teleurgesteld achter


clellogo
Galatasaray en Basaksehir hebben zaterdag beslag gelegd op de tickets voor de Champions League in Turkije.
Na de nederlaag van Besiktas tegen Trabzonspor mogen beide clubs het komend seizoen naar de miljoenenbal. De vraag is echter wie er naar de groepsfase gaat en wie de voorrondes gaat spelen. Beide clubs spelen zondag tegen elkaar. De winnaar zal hoogstwaarschijnlijk kampioen worden en zal dan naar de groepsfase gaan. Besiktas gaat samen met Trabzonspor* en nog een Turkse club naar de Europa League.
*UEFA kan Trabzonspor nog uitsluiten van Europees voetbal. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 755
-: 20
R: 1614
Level 5

Gs 100% kampioen, 3e of 4e in CL. Basak gaat eerste CL voorronde eruit. Ez voorspelling.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4
+1

Eller oynasin Eller ,
Diller soylesin diller , Ne derlerse desinler O dilleri yesinler :gangnam: :yip: :bz:+: 41
-: 0
R: 231
Level 3
+1
T32

Wat is dit man. Liever bjk en trabzon. Zie je tenminste wat voetbal. EL kijken volgend seizoen dus.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Gewoon ploegen die recht hebben op de ticket , Anders is het prestatie voor niks geweest , daarnaast kunnen ze meer geld verdienen waardoor ze hun teams alleen maar kunnen versterken, bjk heeft bijvoorbeeld 1 jaar goed gespeeld cl groepsfase overleeft waarvan ik vond dat ze in de makkelijkste groep zaten , dat zag je ook gelijk in de 2e ronde dat het misliep , naast dat hebben ze ook nooit echt gepresteerd , kan me daarvoor de 8-0
Tege Liverpool herinneren , ik als Gs fan heb zelfs last van gehad omdat het TurKse club was , ik moest mensen echt overtuigen dat Gs anders was en gelukkig zagen ze dat ook , maar Drm het zegt niks laat basaksehir ook maar keer proberen wie weet kunnen ze verassen


+: 5010
-: 0
R: 9619
Level 5
+1

@winproducts weet je waar ik last van heb gehad? Toen fetosaray paar jaar geleden in de voorronde EL tegen köy takımı östersunds werd uitgeschakeld. Daar heb ik last van gehad. Ik heb toen mensen moeten overtuigen als de scheids Bülent Yıldırım / Serkan Çınar was geweest, dan had fetosaray de wedstrijd wel gewonnen.


+: 5328
-: 0
R: 6505
Level 5
+1

Malmo?? Agla.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen