Belangrijke mededeling

 

Officieel: UEFA heft sancties tegen Besiktas op


uefa
UEFA heeft de sancties voor het overtreden van regels omtrent Financial Fair Play tegen Besiktas opgeheven.
De UEFA maakte vrijdag bekend dat Besiktas zich de afgelopen tijd aan de voorwaarden met betrekking tot de Financial Fair-play heeft gehouden en de sancties tegen de club worden opgeheven. De Financial Fair-play werd in 2011 ingevoerd en bepaalt dat clubs niet meer dan dertig miljoen euro verlies mogen lijden verspreid over drie jaar.

Besiktas tekende het akkoord in 2015 en moest zich sindsdien schikken naar de verschillende economische regels en eventuele sancties. Besiktas kreeg uiteindelijk ook een straf.

UEFA heeft nu geoordeeld dat Besiktas zich aan de regels heeft gehouden en heeft de sancties opgeheven. De Turkse club kan zich daardoor deze zomer weer wat meer veroorloven op de transfermarkt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 680
-: 0
R: 2024
Level 5

Hadi bakalim hayirlisi


+: 5010
-: 0
R: 9619
Level 5

Artık kimse bizi tutamaz+: 60
-: 100
R: 81
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Als ze zo doorgaan zal het niet lang duren tot de UEFA ons weer op het matje roept. Het ging juist beter toen we nog onder controle werden gehouden.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen