Belangrijke mededeling

 

Tottenham komt op een epische wijze terug en wint van Ajax


cllogo
Wat was Ajax er gisterenavond dichtbij om de finale van de Champions Legaue te bereiken.
De Nederlandse club stond maar liefst 55 minuten op een 2-0 voorsprong dankzij de treffers van Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech. Gezien Ajax de eerste wedstrijd met 1-0 had gewonnen, dacht iedereen dat de ticket voor de Champions League finale binnen was. In de 55e minuut kwam Lucas Moura in actie en met zijn hattrick (55e. 59e en 90e) schoot hij Ajax in blessuretijd aan flarden waardoor Tottemham met 2-3 won van Ajax.
De finale van de Champions League wordt gespeeld tussen Liverpool en Tottenham.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 5012
-: 0
R: 9627
Level 5

Niye sucuklum Fener icin Schone kötümü? Adam daha Fenere gelmek isterse tabi.


+: 492
-: 0
R: 1778
Level 5

Die Ziyech wat een speler zeg die man verdiend echt een transfer naar een topclub ik hoop het liefst Atletico en geen Roma of een andere middelmatige club.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen