Belangrijke mededeling

 

Messi zet Liverpool voor onmogelijke opdracht


amose
FC Barcelona heeft een ticket voor de finale van de Champions League voor het grijpen. De Spaanse kampioen was in het eigen Camp Nou met 3-0 te sterk voor Liverpool.

Luis Suárez opende in de 26e minuut op onnavolgbare wijze de score. Een kwartier voor tijd verdubbelde Lionel Messi de marge. De Argentijnse tovenaar schoot daarna ook nog prachtig raak uit een vrije trap.
 
De return is komende dinsdag. De winnaar van het tweeluik speelt in de finale op 1 juni in Madrid tegen Ajax of Tottenham Hotspur. De Amsterdamse ploeg won dinsdag het eerste duel in Engeland met 1-0 en de return in de Johan Cruijff ArenA is woensdag.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5
+1

tek basina Liverpool'a tecavuz etti


+: 3188
-: 10
R: 8792
Level 5
+1

Beste ooit+: 11451
-: 0
R: 11646
Level 5
+1

Beste speler ooit in mijn ogen, laat andere grote spelers klein zien. Van Dijk kon Ronaldo makkelijk hebben maar voor Messi heeft hij 2 andere spelers nodig om hem te stoppen en nog steeds niet gelukt.

Ik will Messi tegen Fener graag zien, ook al tikt hij 5 erin het is mooi om zo'n geweldige speler om tegen ons zien te spelen.

Stiekem hoop ik dat Messi weggaat bij Barca zodat hij zijn kwaliteiten ook ergens anders kan laten zien, misschien is Messi Messi bij Barca en ergers anders een flapdrol.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen