Belangrijke mededeling

 

Ajax zet grote stap naar Champions League finale


ajel
Ajax heeft een geweldige stap in de richting van de finale van de Champions League gezet! 

De Amsterdammers wonnen in Londen met 1-0 van Tottenham Hotspur en moet het volgende week woensdag in de eigen Johan Cruijff ArenA afmaken.
 
Ajax was de betere ploeg, vooral meer bedreven in het positiespel. Het doelpunt van Donny van de Beek was er een fraai voorbeeld van. Van rechts openen op de linkerflank, om via drie schijven weer terug te komen op rechts, waar Van de Beek ijzig kalm bleef oog in oog met doelman Lloris.
 
Donny van de Beek kroonde zich in het nieuwe stadion van Tottenham tot matchwinnaar.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 8
-: 0
R: 85
Level 2

Wat een TEAM is dit zeg..

Thuis afmaken en je staat gewoon in de CL-Finale!

top: top: top:


+: 696
-: 0
R: 2358
Level 5

Vorig seizoen Europa League finale en dit seizoen Champions league. Bewijst maar eens dat hun beleid van nu gewoon klopt. Jonge spelers doorbreken maar ook geld uitgeven aan spelers die er gelijk staan.+: 8
-: 0
R: 85
Level 2

Aynen oyle..

Ze leiden de boel goed op en zorgen daarnaast ook voor een aantal ervaren spelers binnen de selectie..


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

2 jaar geleden waren wij er van overtuigd dat we Ajax aan zouden kunnen in de halve finale van de EL. 2 jaar later zitten zij met één been in de CL-finale en wij eindigen 3e in een poule met Malmö, Sarpsborg en Genk. Waar andere clubs zich ontwikkelen, gaan Turkse clubs telkens achteruit.


+: 5012
-: 0
R: 9627
Level 5
+1

Echt super wat Ajax heeft bereikt. Als ik Beşiktaş, GS en FB was dan zou ik gelijk een afspraak met Marc Overmars maken. Ajax is echt een voorbeeldclub.


+: 41
-: 0
R: 232
Level 3
T32

Kaleciyi hic begenmiyorum simdiye kadar. Maar de rest, iedereen draait super. Return gaat leuke pot worden. Son is dan ook terug.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen