Belangrijke mededeling

 

Turkse scheidsrechter Cuneyt Cakir het gesprek van de dag in Engeland


avary
De spits van Tottenham Hotspur zorgde met een dubieus doelpunt voor de uitschakeling van Manchester City. Echter had de treffer van Fernando een stevig luchtje van hands.

Cneyt Cakir werd door de videoscheidsrechter naar de kant gehaald om het doelpunt nader te bestuderen. "Ik ben voorstander van de VAR. Maar vanuit het ene oogpunt maakt Llorente hands, maar vanuit het punt van de scheidsrechter niet", citeert The Guardian Guardiola.
 
De VAR werd ingeschakeld en enkele tellen later was het moment voorbij. De hemel werd plotseling de hel. Totale wanhoop. Cty werd uitgeschakeld op basis van uitdoelpunten.
 
Hieronder zie je andere beelden die de VAR(videoscheidsrechters) waarschijnlijk niet in hun bezit hadden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 8
-: 0
R: 85
Level 2

Scheidsrechter bij Juventus - Ajax was echt perfect. Die kon je echt moeilijk betrappen op een fout. Naar mijn mening is hij kandidaat voor de CL-finale.


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5
+1

Kompany kopt hem dhs tegen Llorente aan. Llorente houdt zijn arm in een gesloten houding tegen zijn lichaam aan. Geen hands.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen