UEFA maakt speeldata Ajax in halve finale Champions League bekend


ajaak
De speeldata van de halve finales van de Champions League zijn bekend gemaakt. Ajax speelt op dinsdag 30 april de uitwedstrijd tegen Spurs in Londen.

De Amsterdammers spelen op dinsdag 30 april op het nieuwe White Hart Lane de heenwedstrijd tegen Spurs, waarna op woensdag 8 mei de return in de Johan Cruijff Arena op het programma staat. Dat betekent dat het competitieduel tussen Ajax en De Graafschap van zondag 28 april sowieso verplaatst moet worden.
 
De andere halve finales tussen Barcelona en Liverpool worden vanzelfsprekend op 1 en 7 mei gespeeld. De twee oud-winnaars treffen elkaar eerst in Camp Nou, de return is zes dagen later op Anfield.
 
De winnaars van beide halve finales plaatsen zich voor de finale op zaterdag 1 juni in Estadio Wanda Metropolitano, de thuishaven van Atlético Madrid.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 8
-: 0
R: 85
Level 2

Het lijkt in de CL veel beter uit te komen om eerst thuis te spelen en dan uit.

Dit is nu voor het eerst weer volgens mij voor AJAX dat zij eerst uit moeten en dan thuis..

Neyse hayirlisi.. Ik gun het ze wel.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen