Besiktas geplaatst bij loting voorrondes CL


achamps
Als Besiktas als nummer twee eindigt van de Super Lig dan is de club in beide voorrondes verzekerd van een geplaatste status en ontloopt daarmee de zwaarste opponenten. 

Bij de loting beschikt Besiktas over een beschermde status, die de ploeg dankt aan prestaties in de afgelopen vijf jaar in Europa. Daardoor ontloopt Besiktas andere geplaatste ploegen.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 3258
-: 0
R: 5182
Level 5

Verschil moet er zijn he


+: 41
-: 0
R: 225
Level 3
T32

Hak ettiler. Bjk moeten we bedanken voor de verzamelde punten.+: 682
-: 0
R: 2336
Level 5

Sportieve reactie... In Europa moeten we alle Turkse clubs steunen.


+: 3080
-: 10
R: 8550
Level 5

Laat Palabiyik nog maar een paar keer Gs fluiten dan.. oh nee daar heeft Fener niks aan..

Beste voor Tr als Besiktas naar de CL gaat..


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ja dan moet je wel eerst de voorrondes halen. En door onze Europese prestaties van dit seizoen ben ik niet echt hoopvol dat we de CL halen als we in de voorrondes zitten. Terwijl de rest van Europa zich ontwikkelt, gaan wij als Turkse clubs alleen maar achteruit.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen