Belangrijke mededeling

 

AJAX wint van Juventus en gaat naar halve finale Champions League


akomzo
Een knappe stunt van Ajax in het hoogste voetbaltoernooi van Europa. De club uit Amsterdam heeft in Italië met 2-1 gewonnen van Juventus en is door naar de halve finale de Champions League.
 
Door de overwinning gaat Ajax naar de halve finale. Het is voor het eerst in 22 jaar dat Ajax dit is gelukt. In de volgende ronde spelen ze tegen Manchester City of Tottenham Hotspur.
 
Ajax had het eerst wel moeilijk en kwam op achterstand tegen de beste club van Italië. Sterspeler Cristiano Ronaldo maakte na een halfuur een kopdoelpunt.
 
Kort daarna kwam Ajax snel terug in de wedstrijd met Donny van de Beek:1-1.In de tweede helft kreeg Ajax de meeste kansen. Eén kans ging erin: bij een corner sprong aanvoerder Matthijs de Ligt heel hoog en hij kopte de bal in de hoek van de goal:1-2.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 18490
-: 0
R: 21242
Level 6
+1

Voordat ze Real hadden geloot, zei ik dat ze Real konden uitschakelen. Maar ik had wel verwacht dat ze tegen Juventus uitgeschakeld zouden worden, ongelofelijk.

Wat een team, wat een spelers en wat een trainer.

Aç gözlerini Fiko, öyle 30 yaşını geçmiş oyunculara para vereceğıne, gençlere güven. Meer Dorukhans, meer Güvens, meer uit de jeugd halen. Daar ga je iets mee bereiken.


+: 8
-: 0
R: 85
Level 2

Wat een voetbal, wat een TEAM!
Ze vechten voor elkaar en je ziet gewoon dat zij ondanks zij op achterstand komen, alsnog de vertrouwen erin houden. Dat is een zeer belangrijke kwaliteit welke je naar mijn mening nodig hebt om te kunnen slagen..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen