Officieel: Galatasaray haalt gelijk bij sporttribunaal CAS na fout UEFA


gslogo2019
Galatasaray is met succes in beroep gegaan bij het CAS tegen een lopend onderzoek van de UEFA naar financiële misstanden bij de club.
Het internationale sporttribunaal heeft besloten dat de Europese voetbalbond zich moet houden aan de eerder gemaakte afspraken en dat het onderzoek is stopgezet. Het sporttribunaal verklaart nu in zijn beslissing dat de voetbalbond eerder formeel naar buiten had moeten brengen dat het tweede onderzoek er zou komen, zoals de eigen regels van de UEFA ook voorschrijven. De bond hield zich niet aan de termijn en is daarvoor nu dus op de vingers getikt.
 
"Şirketimizin 13.06.2018 tarihinde UEFA Soruşturma Komisyonu (Investigatory Chamber) ile imzalanan Uzlaşma Anlaşması'nın, 05.10.2018 tarihinde UEFA Kulüp Finansal Kontrol Organı bünyesindeki Yargı Komisyonu (Adjudicatory Chamber) Başkanı tarafından reddedilmesi hususunda; Şirketimizin 15.10.2018 tarihinde Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) sunduğu itirazı kabul edilmiş olup, imzalanan Uzlaşma Anlaşması'nın geçerliliğini korumasına ve Yargı Komisyonu Başkanı tarafından verilen red kararının hükümsüz kılınmasına Spor Tahkim Mahkemesi'nce (CAS) karar verilmiştir."
 
Galatasaray
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Dit is al langer als een maand geleden gebeurt man..


+: 1851
-: 0
R: 2418
Level 5
+1

Is net gemeld aan de KAP aandelenmarkt pipo+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Daar zijn ze dan veel te laat mee kneus.. Ik weet precies de dag waarop ze deze beslissing namen en dat is op 15-02-2019. Dat heb ik ook al aangegeven op deze site dus ze konden een primeur maken.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ga maar lezen siso..

uefa.com/.../...

tas-cas.org/.../...

2 officiele websites van de CAS en UEFA voor je.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen