Van Dijk kopt Liverpool naar kwartfinale


avirg
Liverpool heeft Bayern München uitgeschakeld in de Champions League. Mede door een treffer van Virgil van Dijk werd het 1-3 in Beieren. De heenwedstrijd in Engeland was in 0-0 geëindigd.

Door de zege van Liverpool is Engeland met vier clubs vertegenwoordigd in de kwartfinales van het miljoenenbal. Dat is sinds 2009 niet meer voorgekomen.
 
Eerder plaatsten Tottenham Hotspur, Manchester City en Manchester United zich voor de laatste acht. Ook door: Juventus, FC Porto, FC Barcelona en Ajax.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1183
-: 10
R: 2217
Level 5

Ik zei nog tegen mijn pa dat Liverpool zou winnen en de doelpunten van Mane, VVD en Lewandowski zouden komen... Ik voel me zo dom dat ik dit niet gespeeld heb op toto


+: 41
-: 0
R: 225
Level 3
T32

Ik wel Alex :P

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen