Videoarbiters waarschuwen Cüneyt Çakır om AS Roma een penalty te geven


acunos
AS Roma-eigenaar James Pallotta hield zich woensdag niet in na de uitschakeling van zijn club in de achtste finales van de Champions League door een 3-1-nederlaag bij FC Porto. De miljardair was woedend op de (video)arbitrage.

"Vorig jaar vroegen we om een VAR in de Champions League omdat we genaaid werden in de halve finale. Vanavond was er een VAR en we zijn nog steeds bestolen", zei Pallotta op het officiële Twitteraccount van AS Roma.
 
De VAR zag er echter geen strafschop in voor FC Porto, terwijl de videoarbiters achter de schermen even daarvoor hun collega Cüneyt Çakir op het veld wel hadden geadviseerd een strafschop aan Porto te geven toen Fernando onderuit was getrokken door Alessandro Florenzi. Alex Telles schoot vanaf 11 meter de 3-1 binnen, genoeg voor de Portugezen om na de nederlaag in Rome (2-1) door te gaan naar de kwartfinales.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ik zag de 1e keer dat ik m met een bal zag lopen dat ie zoveel waard zou worden.. Hij zal waarschijnlijk voor een bedrag van rond de 35m verkocht worden deze zomer..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen