Ajax stunt in Madrid en gaat naar kwartfinales Champions League


aakl
Ajax zorgde dinsdag voor een daverende verrassing door Real Madrid uit te schakelen in de Champions League (1-4). 

Ajax verloor de heenwedstrijd in de Johan Cruijff ArenA drie weken geleden met 1-2 en moest daardoor minimaal twee keer scoren in Madrid, maar slaagde daar al binnen achttien minuten in. Hakim Ziyech en David Neres zorgden voor een droomstart, waarna Dusan Tadic er een kwartier na rust ook 0-3 van maakte.
 
Marco Asensio leek de spanning twintig minuten voor tijd nog enigszins terug te brengen door de marge naar twee te verkleinen, maar Lasse Schöne maakte de sensatie van Ajax compleet door vlak daarna op schitterende wijze raak te schieten uit een vrije trap.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1366
-: 10
R: 3006
Level 5

Goed voorbeeld waarom je een goede jeugdopleiding en scouts nodig hebt

Fiko zou na deze wedstrijd alle spelers verkopen en dan lekker op vakantie gaan.


+: 1353
-: 0
R: 1706
Level 5
+2
38

We ( Turken ) mogen ons diep schamen als een fanatieke voetballand.

Miljoenen inwoners en we kunnen niet eens ieder positie vervullen met een potentiële voetballer in onze huidige nationale elftal.

Iedere keer moeten we het hebben van voetballers met Turkse roots die ergens anders zijn geboren.

We mogen ons diep, diep schamen.. Nederland heeft nogmaals aan de hele wereld getoond dat ze de beste scout / jeugd systemen van de hele wereld hebben.

Er is 11 miljoen betaald aan Dusan Tadic mensen.. 11 Miljoen, kijk wat die man met Casemiro, laat staan Casemiro hele Real Madrid gedaan heeft gister. En dan betalen wij 10 miljoen aan een fatsig idioot genaamd Diagne, en dat is exact de reden waarom het Turkse voetbal nooit, maar dan ook nooit zult gaan evolueren.

Frenkie de Jong die van Willem 2 naar Ajax kwam, heeft Modrid als een hond aan de lijn gister helemaal uitgekamd.

Zou het niet mooi zijn als wij ook zulke dingen zouden meemaken ? wat ik zeker nooit zal verwachten.+: 935
-: 0
R: 1938
Level 5

Heerlijke wedstrijd! Genoten van het teamspel van de beste club uit Nederland.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen