Speler van Lokomotiv Moskou vriest dood na nacht stappen


lokomotiv
Hartverscheurend verhaal uit Rusland.
Een nachtje stappen werd Alexey Lomakin fataal. De 18-jarige voetballer van Lokomotiv Moskou zou doodgevroren zijn na een nacht stappen. Dat meldt de Russische club via de officiële kanalen. Er is een onderzoek geopend naar de exacte oorzaak van de tragische dood van de speler van Lokomotiv Moskou, maar hij zou doodgevroren zijn.
 
“FC Lokomotiv moet triest melden dat zijn U21-speler Alexey Lomakin overleden is. Het onderzoek loopt momenteel. We zijn in shock door deze tragedie. FC Lokomotiv wil zijn diepste medeleven betuigen aan de familie en vrienden van Alexey.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen