Fatih Terim: “In januari zal alles veranderen”


fatihterimgoool
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na het Champions League duel tegen Lokomotiv Moskou de onderstaande uitspraken gedaan.
“In de eerste helft was er een goede Galatasaray op het veld. Dat we 1-0 de rust in gingen heeft alles verpest. Helaas. Wij hebben een gevoelige selectie. Wij hebben doelkansen gehad. Als wij een van deze hadden gescoord, was het heel anders gelopen. Daarna hebben wij het tweede doelpunt gekregen en was alles afgelopen. Wij hadden na de 2-0 met nog meer tegendoelpunten kunnen verliezen. Hierbij feliciteer ik Lokomotiv. Ik wil iets aan de Galatasaray supporters zeggen. Ze moeten ons tot januari en juli tijd geven. Zij weten wat ik hiermee bedoel. Wij zien alles en weten ook wat er gebeurt. De kracht van Galatasaray zal genoeg zijn om deze problemen op te lossen. In januari zal alles veranderen. Wij hebben nog kans om naar de Europa League te gaan. Ik hoop dat wij de Europa League halen. Het is niet gemakkelijk.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen