Galatasaray lijdt zure nederlaag in Rusland en is uitgeschakeld in Champions League


fatihterimneeee
De Champions League-droom is over voor Galatasaray na een wrede avond in Rusland.
De ploeg van trainer Fatih Terim verloor met 2-0 van Lokomotiv Moskou. Doelpunten kwamen van Grzegorz Krychowiak (43e) en Vladislav Ignatiev (54e). 
 
Galatasaray was in deze Champions League-campagne op zoek naar die ene magische avond waarop alles goed viel. 43 minuten lang leek het daarvan te gaan komen in een intense, wonderlijke wedstrijd in Rusland. Daarna vielen helaas de doelpunten. Eerst bracht Grzegorz Krychowiak vlak voor rust zijn ploeg op 1-0. In het begin van de tweede helft verdubbelde Vladislav Ignatiev de score.
 
Galatasaray heeft nu 4 punten en staat derde. Lokomotiv Moskou staat vierde en heeft 3 punten. Volgende speelweek zal het blijken welke van deze twee clubs door zal gaan met de Europa League. Ze zijn in ieder geval uitgeschakeld in de Champions League.
 
Galatasaray neemt het dan thuis op tegen FC Porto. 
Lokomotiv Moskou speelt uit tegen Schalke 04.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen