“Iedereen krijgt boetes en schorsingen, maar waarom de Turkse voetbalbond niet?”


fatihterimboos
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft voor het Champions League duel de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij hadden deze weersomstandigheden verwacht. Wij gaan ons hierop aanpassen. Wij hebben veel geblesseerde en geschorste spelers. Dit soort dingen kunnen gebeuren. Morgen zal zowel Rodrigez als Donk gaan spelen. Ndiaye ook. Wij hebben alle spelers nodig. Voor Nagatomo en een aantal andere spelers zal ik morgen een besluit over nemen. Wij gaan ook spelers testen. Ik zit wel met de schorsingen die de Turkse voetbalbond heeft gegeven. Dit is niet leuk, maar het zorgt er wel voor dat ik nog beter mijn best doe. Spelers krijgen schorsingen, trainers worden ontslagen, supporters en scheidsrechters worden gestraft, maar bestuursleden van de Turkse voetbalbond dan? Er zijn daar mensen die daar al 8-10 jaar werkzaam zijn. Iedereen moet boeten voor zijn fouten.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen