Terim: "Rodrigues, Donk en N’Diaye zijn fit om te spelen"


armme
Galatasaray-trainer Fatih Terim maakte dinsdagavond vanuit Moskou bekend dat er enkele spelers nog niet fit zijn voor het duel tegen Lokotmotiv Moskou.
Hij maakte ook duidelijk dat de ploeg nog kampte met geblesseerde spelers.
 
“Woensdagavond staan we met elf spelers op het veld. Ik ga nu niet de basiself noemen omdat er nog enkele wijzigingen kunnen plaatsvinden. Maar ik kan je wel definitief zeggen dat Rodrigues, Donk en N’Diaye fit zijn om te spelen. We kampen helaas nog met veel geblesseerde spelers. Belhanda, Emre en Sinan zijn zeker niet van de partij en er is ook een heel grote kans dat Nagamoto niet kan spelen. Het wordt een moeilijke wedstrijd voor ons. Ik hoop dat we met de drie punten ervandoor gaan,” aldus Terim.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen