PSG wordt waarschijnlijk uitgesloten van Europees voetbal


gspsg
Er hangen donkere wolken boven PSG.
Volgens de Franse L'Equipe is er een grote kans dat PSG waarschijnlijk wordt uitgesloten van Europees voetbal omdat ze de Financial Fair Play regels niet hebben nageleefd. Na het lekken van diverse rapporten via Football Leaks zijn de vooruitzichten met de dag slechter geworden. Volgens het bericht gaat UEFA de transfers van Neymar en Mbappe nogmaals onderzoeken. Hierdoor is er ook een kans ontstaan dat PSG gedwongen kan worden om een van deze twee spelers te verkopen. 
 
Paris Saint-Germain (PSG) heeft enkele weken terug bij het internationale sporttribunaal CAS een klacht ingediend tegen de UEFA. De Franse topclub vindt het onterecht dat de Europese voetbalbond onlangs het onderzoek naar hun financiële beleid heropende.
 
Galatasaray heeft net als PSG ook een klacht tegen UEFA lopen bij het internationale sporttribunaal CAS.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen