Ai, ai, ai Muslera! Galatasaray-keeper blundert flink tegen Schalke!

amussi
Schalke 04 kreeg een wel heel fijn cadeautje van Galatasaray. Fernando Muslera, keeper van Galatasaray, blunderde dinsdagavond flink en zag de Duitsers scoren in de 4e minuut.
 
 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (35) 


+: 496
-: 0
R: 1815
Level 5

Je kunt zeggen wat je wil, maar je ziet gewoon dat hij met de dag slechter wordt. Gala kan beter op zoek naar een vervanger.


+: 86
-: 0
R: 418
Level 3

Het is me opgevallen dat hij echt veel uit zijn doel komt. Tegen FB deed hij dat ook en toen was het een penalty. Het is wel goed dat hij uit zijn doel komt maar hij moet weten voortaan wanneer het een goeie moment is om zijn doel te verlaten.


+: 792
-: 10
R: 2109
Level 5

Nummer 1 keeper van Turkije!

:D

Deze fout zal snel vergeten worden, want hij heeft geen champions league finale stempel.

Als het Karius was, dan zouden de oude koeien uit de sloot gehaald worden+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5
+1

Hij blijft ook beste van Turkije en Karius die hem gaat inhalen ? No. :facpal:


+: 792
-: 10
R: 2109
Level 5

inhalen? echt grappig ben je


+: 8496
-: 0
R: 12197
Level 6

De fout die Turkse clubs maken is dat ze spelers niet verkopen op hun top. GS had Muslera moeten verkopen na het seizoen 14-15, dat deden ze niet en nu moeten ze hem 4 miljoen euro per jaar betalen tot 2021. Want dat salaris gaat die echt niet meer laten liggen. Zelfde fout hebben ze deze zomer gemaakt met Garry. Hij gaat het echt niet meer beter doen dan vorig seizoen, je kon een heel mooi bedrag pakken voor hem.


+: 1724
-: 0
R: 1634
Level 5

En hoe weet je precies waar de top is? Eeuwen oud dilemma. Begin van het seizoen leek Garry z'n waarde juist sterk te verhogen.

Dan moet je ook nog een vervanger halen wat met deze markt en FFP heel riskant is. Schalke gaf 18 miljoen uit aan die Embolo en hij leek net een extra verdediger voor ons.

We weten bovendien ook niet met wie ze onderhandelen. Misschien komen we er simpelweg niet voordelig uit. Ik vind het niet erg als ze op safe spelen, we zitten niet bitcoin te verkopen.


+: 496
-: 0
R: 1815
Level 5

Heel simpel, als Rodrigues echt zo goed was dan had hij niet hiervoor bij Paok, Elche of Ado Den Haag gespeeld.

Zijn waarde is geschat op 8 miljoen volgens transfermarkt. Denk eerder dat andere clubs inzagen dat hij niet veel meer dan 8 miljoen waard is.


+: 1724
-: 0
R: 1634
Level 5
+1

Oh ik wist niet dat iedereen gelijk geboren wordt bij zijn ideale club. Er is een concept genaamd 'groeien' wat spelers meestal doen naarmate ze ouder worden. Bekend voorbeeld is Jamie Vardy, misschien wel van gehoord een keer. En als je bij een betere club met betere spelers terecht komt, speel je vanzelf meestal ook beter.

En Transfermarkt waardes kloppen voor geen meter, vooral niet voor de B-competities. Je doet alsof clubs hun bod effe op die site intikken.


+: 8496
-: 0
R: 12197
Level 6

Vattier, ik zie hem zijn prestaties van vorig seizoen niet meer herhalen. Dit was het beste seizoen uit zijn carriere en als je naar zijn voorgaande seizoenen kijkt, zat die duidelijk op zijn top. Het is geen speler die ieder seizoen een bijdrage heeft in 20 doelpunten, dus dit alles was voor mij genoeg redenen om hem te verkopen 'op zijn top'.

'Misschien komen ze er niet voordelig uit'. Kom op zeg, we weten wel beter. Dit is niet iets nieuws, dit gebeurt al jaren in de Turkse competitie. Komen ze er nooit beter uit?+: 1471
-: 0
R: 4564
Level 5

Muslera is beter dan Karius len amk


+: 4399
-: 0
R: 5071
Level 5
+2

Karius is al shit dus wat praat je over Muslera? Tinerci heeft niks beters te doen.


+: 27
-: 0
R: 51
Level 2
+1

Hou je bek man. Muslera is sowieso beter dan Karius.


+: 1724
-: 0
R: 1634
Level 5
+4

Ik heb persoonlijk niet een GSli gezien die ooit begonnen is met een Muslera-Karius vergelijking en ik zie ook niemand hem verdedigen.

Jammer dat sommige BJK supporters zo hun onzekerheden moeten projecteren.


+: 792
-: 10
R: 2109
Level 5

Toen wij Fabri hadden, heb ik destijds aangegeven dat Muslera beter is dan Fabri, maar op dit moment hebben wij een betere keeper dan Muslera. Dit heeft niks met onzekerheid te maken.

Ik kots ook spelers uit zoals Caner, Necip, Love, Larin, Rocco

Destijds gaf ik ook veel complimenten over Gomis. Het is dat we blij zijn met een goede keeper. 1 van de weinige lichtpuntjes van dit moment


+: 1724
-: 0
R: 1634
Level 5
+1

Je bent niet onzeker omdat je Karius beter vindt. Je bent onzeker omdat je het nodig vindt om de 2 constant te vergelijken bij elke blunder/redding.

Overigens ben ik verrast dat je hem zo goed vindt in een seizoen waar jullie zo veel tegendoelpunten krijgen.


+: 792
-: 10
R: 2109
Level 5

kan het zijn omdat er op tv.net een paar GS supporters het nodig vonden/vinden om deze vergelijking te maken?


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5
+2

Zijn we die ene reddingen vergeten? Ook die reddingen in de thuiswedstrijde n. Karius is echt niet beter als muslera kom op man.


+: 792
-: 10
R: 2109
Level 5

Karius heeft op het allerhoogste niveau gekeept op zo een jong leeftijd. Daar is een hele goede reden voor.

Het is dat hij de 2 beruchte blunders heeft gemaakt, anders konden wij hem nooit halen op deze leeftijd.

Muslera is ook heel goed, maar niet beter dan Karius.


+: 1724
-: 0
R: 1634
Level 5
+1

Kennen jullie Goran Pandev nog? Is hij onze beste spits ooit omdat hij de CL heeft gewonnen? Muslera heeft zich keer op keer bewezen, ik heb Karius nog niet echts bijzonders zien doen dit seizoen.+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5
+1

Jullie volgen karius pas bij bjk man. Kom op. Alsof jullie dagelijks lvpool aan deden en keken naar karius. Hahahaha cocukmu kandiracaksiniz . Karius heeft veel meer blunders gemaakt dan die twee. Bovendien vind ik karius gewoon een goede keeper hoor. Beter dan muslera weet ik niet. Vergeet niet wat muslera heeft gedaan allemaal.


+: 1471
-: 0
R: 4564
Level 5

Karius heeft op een niveau gekeept waar Muslera nooit zal keepen.. Muslera heeft meer blunders gemaakt dan Karius in zn carriere, maar' omdat jullie allemaal de CL finale hebben gezien denken jullie dat Muslera beter is.. Muslera kostte jullie de derby, kosste jullie gisteren de wedstrijd tegen Schalke en als Cakir jullie niet matste was hij tegen Antalya na 5 min met rood er af gestuurd en was dat ook puntverlies.. Cok konusmayin


Muslera is een STSL keeper en is nooit weggekocht, was 2e keeper bij Lazio en is al 33 of zo.


Karius is 26, paar jaar bij Liverpool in de PL en vorig jaar speelde hij heel goed tot de CL finale. Omdat Liverpool meteen de dure Alysson kocht ging hij weg en konden wij hem halen.

Vraag aan iedereen buiten Turkije wie ze beter vinden en ze zullen Karius zeggen want ze kennen Muslera niet eens..


+: 27
-: 0
R: 51
Level 2
+1

Wejowwwwww. Iedereen denkt Karius is een Neuer omdat die CL finale heeft gespeeld. Is Fernando nu ook opeens heel goed omdat die EL heeft gewonnen? Liverpool speelde finale en daarvoren was al bekend dat Liverpool z'n keeper het zwakst is van de hele selectie. Dus wat praten jullie allemaal? Muslera is zoveel keer beter enigste zwakte van Muslera is zijn positie.


+: 27
-: 0
R: 51
Level 2
+2

2de keeper bij Lazio... hahaha ze hadden in die tijd Marchetti. Kijk nu is de toenmalige tweede keeper van Lazio eerste keeper, zijn naam is Strakosha. Dus die vergelijking slaat helemaal nergens op. Echt waar he je bent een van de grootste sukkeltjes hier. Hoe oud ben je ? 11? Ga spelen man. Je praat alsof niemand Muslera kent.


+: 792
-: 10
R: 2109
Level 5
+1

wie kent hem dan volgens jou behalve de Turken en een paar Italiaanse fans?


+: 1471
-: 0
R: 4564
Level 5

Katona? Sen de kimsin hiyar? Welke van jou 6 accounts is dit?

Muslera dit Muslera dat.. Muslera is een leuke keeper maar jullie doen of hij Wereldklasse is.. Niemand kent hem buiten Tr


Karius is zeker niet minder dan hij, en heeft veel meer toekomst..


+: 1724
-: 0
R: 1634
Level 5
+1

Jullie onderschatten héél erg hoe bekend Muslera is. Hij is al 3 WK's vast keeper bij Uruguay dat bekend staat om hun ijzersterke defensie. Vooral het eerste WK was hij een uitblinker en deze evenementen zijn nogal populair.

Ik praat heel regelmatig met internationale voetballiefhebb ers. Bijna iedereen kent hem. De meeste voorkomende reactie is: "I've always wondered why he never moved to a topclub".


+: 792
-: 10
R: 2109
Level 5

ik heb het net aan mijn Nederlandse collega's gevraagd die ook van voetbal houden. Ze kennen hem niet, maar Karius kennen ze wel.


+: 404
-: 0
R: 1037
Level 5
+3

Ze kennen karius alleen van zijn blunders.
Klopp zette mignolet soms boven karius omdat hij niet constant presteerd. Zie allison presteert constant maar als die man een blunder begaat in de CL finale gaan ze hem echt niet wegdoen.bij karius was het al de zoveelste keer het geval is en dat was de doodsteek. Karius maclarde yatiyor haberiniz yok.


+: 792
-: 10
R: 2109
Level 5

zamaninda bizde kaleci Fevzi Tuncay vardi. Iyi kaleciydi, ama Galatasaray macinda yedigi hatali gol bize sampiyonluga mal oldu. Bu golu yedikten sonra kendine toparlayamadi.

Liverpool was hier ook bang voor. Als ze hem zouden houden en hij zou weer blunders maken, dan zou de club leiding en de trainer hierop afgerekend worden. Die risico wilden ze niet op zich nemen. Para nasil olsa bok gibi. Ver parayi al baska super kaleci.+: 404
-: 0
R: 1037
Level 5

Hij stond allang onder druk niet alleen tijdens de cl finale. Ze wouden al een keeper halen tijdens de winterstop maar zijn doorgegaan met hem


+: 792
-: 10
R: 2109
Level 5

Als Karius de 2 blunders niet zou maken tijdens de finale, dan was hij nog steeds keeper van Liverpool.


+: 1724
-: 0
R: 1634
Level 5
+3

Oké. Alsof Muslera niet zou kunnen keepen voor Liverpool (voor ze Alisson kochten). Karius heeft het potentieel een betere keeper te zijn, maar is dat nog lang niet. Zeker niet met wat hij tot nu toe heeft laten zien.


+: 6706
-: 0
R: 11848
Level 5
+1

Iedereen kent muslera hoor. Suarez zegt zelfs dat hij de beste keeper is waarmee die gespeeld heeft etc.

De reden dat ze karius kennen is vanwege zijn blunder. Zijn reputatie is sws niet heel hoog.


+: 404
-: 0
R: 1037
Level 5
+1

ahahah ofniet dit seizoen keept muslera veel beter dan hem.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen