Eren Derdiyok door blessure niet inzetbaar tegen Schalke 04


erenis
Eren Derdiyok kan door een blessure geen deel uitmaken van de selectie van het elftal van Galatasaray. 

De verwachting is dat hij een week of twee niet kan spelen. De spits raakte vlak voor het duel tegen Fenerbahce geblesseerd aan zijn hamstring en kon hij niet meespelen. Nader onderzoek wees uit dat Derdiyok niet kan spelen tegen Schalke 04.
 
Derdiyok mist daardoor niet alleen enkele wedstrijden van de Super Lig, maar kan ook niet in de Champions League spelen.
 
Selectie van Galatasaray tegen Schalke 04:
Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Garry Rodrigues, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Ömer Bayram, Henry Onyekuru, Yunus Akgün, Ozan Kabak, Celil Yüksel, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen