Real Madrid wint drie keer op rij de Champions League beker


cl
Het is Real Madrid toch gelukt om voor de derde keer op rij de Champions League te winnen.
In de finale werd Liverpool met 3-1 verslagen. Real Madrid begon met hetzelfde elftal van vorig jaar, maar kreeg het behoorlijk moeilijk tegen Liverpool. Na de schouderblessure van Mohamed Salah ging het bergafwaarts met de Engelse topclub. Doelman Loris Karius maakte grote blunders waarna het eerst 1-0 werd door een doelpunt van Karim Benzema. Sadio Mané trok de stand gelijk na eigen initiatief, waarna Gareth Bale de bal met een omhaal in de kruising afwerkte. Liverpool probeerde iets terug te doen, maar kwam toch kracht te kort tegen de Spaanse topclub. Doelman Karius blunderde weer, waarna een schot van Bale de scoreboard bepaalde. Real Madrid wint hierdoor voor de dertiende keer de Champions League.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 61
-: 100
R: 551
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen