Bursaspor stadion heeft weer stroom


burasporstadion
De crisis van Bursaspor is eindelijk opgelost.
De Turkse club zat een tijd zonder stroom, omdat ze de stroom rekening van 1,543 miljoen TL (sinds 2018) niet hadden betaald. Bursaspor is dit seizoen gedegradeerd van de Turkse Süper Lig en verkeerd net als andere Turkse club in financiële problemen. Bij Bursaspor was het zo erg dat ze hun energie rekeningen niet meer konden betalen. Dat probleem is na een gesprek tussen Ali Ay (voorzitter Bursaspor) en Nihat Özdemir (voorzitter Turkse voetbalbond) nu tijdelijk opgelost. 

De Turkse voetbalbond gaat binnenkort de schulden van alle Turkse professionele clubs herfinancieren zodat deze clubs hun zaken weer op orde kunnen zetten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

En deze gasten willen 3 miljoen voor Umut Meras? Hoger dan 1 miljoen zou ik niet gaan. Ayranı yok içmeye, atla gider sıçmaya.


+: 3399
-: 0
R: 9208
Level 5

Ze wachten tot Fener en Gs zich ook Mengen in de strijd

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen