Zaakwaarnemer Mandzukic: "Heel prettig gesprek gehad met Fikret Orman"

azuki
Juventus lijkt Mario Mandzukic vrijwel zeker kwijt te raken. 

De zaakwaarnemer van de spits had afgelopen zaterdag in Antalya een onderhoud met Besiktas-voorzitter Fikret Orman. Dat heeft zijn zaakwaarnemer toegegeven.
 
"Juventus heeft mij en Mandzukic(30) toestemming gegeven om zich te oriënteren op geïnteresseerde clubs”, laat de zaakwaarnemer optekenen in Turkse pers. "Het is een heel prettig gesprek geweest en er komt een vervolggesprek, want de wederzijdse interesse is alleen maar toegenomen. Er is veel interesse voor Mandzukic uit de grote Europese voetbalcompetities."
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1974
-: 0
R: 5849
Level 5

Mandzukic is in mijn ogen een goede spits (zelfde soort spits als gomez)
Van alle namen die ik heb gehoord torres, martinez, bony, ......

Hij is de spits die ik wil tussen al deze namen. Zoals ik eerder bij een topic zei was dat mandzukic dichterbij is dan een martinez en kijk zie je de zaakwaarnemer heeft met fikret baskan gepraat.


+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5

ik wil Pylyp Budkivsky !!!!!!! isimsiz biri ama bize cok yariyacak ikinci yari en az 10 gol atar !


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

Tamam la, nou weten we het wel.. Heb je hem wel eens 90 min zien spelen?+: 7871
-: 0
R: 10468
Level 5

Mandzukic zou echt een natte droom zijn voor ons. Het is niet onmogelijk, maar het wordt zeker niet makkelijk. Je zult ten eerste CL-voetbal moeten halen, dat is nummer 1. Zijn salaris zal geen groot obstakel vormen, hij verdient op dit moment ongeveer even veel als Aboubakar.

Zijn transfersom kan wel een probleem worden. Op dit moment is zijn marktwaarde 18 miljoen, maar dat kan Juve niet vragen, ik denk rond de 10-11 miljoen. Hij wordt in mei ook nog eens 31 en hij zal sowieso minimaal een 3-jarig contract eisen. Zijn transfersom en zijn leeftijd zijn de enige minpunten.


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

Mandzukic zou idd pefect zijn voor ons, maar ik heb liever Lucas Pratto.

Zou echt fantastisch zijn als we 1 van die 2 halen.. Hoe meer ik er over nadenk hoe meer ik inzie wat voor miskoop/huur Aboubakar is

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen