“Wij hebben van 10 verschillende clubs biedingen ontvangen voor Cenk Tosun”

cenktosunmilli
Metin Albayrak, bestuurslid van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik hoop dat Cenk Tosun zo doorgaat. Wij hebben van 10 verschillende clubs biedingen ontvangen. Naast Cenk beginnen de andere spelers ook in vorm te raken. Wij dachten dat onze spelers pas na 15 oktober in vorm zouden raken, maar ze doen het nu nog beter.”
 
Cenk Tosun heeft dit seizoen in 9 wedstrijden 4 goals en 2 assists gemaakt. Veel clubs uit de Premier League willen Cenk Tosun  overnemen van Besiktas.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 361
-: 0
R: 561
Level 4

Ik vind cenk geen echte BPL speler. Hij moet naar de Bundesliga of La Liga gaan. Cenk heeft zich goed ontwikkeld de laatste seizoenen. Ik denk dat hij voor een mooi bedrag weg kan. Maar hij moet wel naar een club waar hij kan slagen en veel speelt. We hebben hem nodig bij Turkije hij moet gewoon onze nummer 1 spits zijn vanaf nu. Burak etc worden te oud.

20/25 miljoen moeten jullie zeker vragen in de huidige transfer markt.


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5

Duitsland en Spanje zitter er niet echt in. Zo'n Crystal Palace of Bournemouth kunnen zomaar 20-25 miljoen op tafel leggen alsof het niks is. Soortgelijke Duitse en Spaanse clubs zie ik dat niet doen.

We gaan geen bod van 6-7 miljoen lager accepteren omdat hij meer in die competitie past. We verkopen hem aan de hoogste bieder, daarna is het aan Cenk zelf hoeveel en of die minuten krijgt.


+: 1
-: 0
R: 3
Nieuw

De beste man moet niet naar de BPL gaan maar naar de La Liga of naar de Bundes zoals hierboven wordt aangegeven.
Ik sluit mij overigens aan bij Poke dat hij op lange termijn samen met Enes de positie in de punt bij het nationale elftal moet gaan bepalen, maar laten we niet vergeten dat je in Turkije heel snel in een vormcrisis kan belanden en dan ziet het er heel snel helaas somber uit. Maar goed laten we daar niet op hopen en zien we Cenk over 2/3 jaar in de subtop aansluiten van een topcompetitie.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen