Voorzitter Besiktas tegen Mesut Özil: “We praten in januari wel verder”

mesutozil
Fikret Orman heeft telefonisch gesproken met Mesut Özil.
Althans, dat meldt Fanatik. Volgens het bericht zou de voorzitter van Besiktas een bod hebben uitgebracht, maar Mesut Özil zou het bod hebben afgewezen. “Bedankt voor je bod, maar ik ben gelukkig in de Premier League. Ik ben van plan om hier mijn carriere voort te zetten.”, aldus Mesut Özil. “Denk er maar goed over na. We praten in januari wel verder, het komt goed.”, aldus Fikret Orman.
 
Mesut Özil verdient 8 miljoen euro per jaar bij Arsenal en is in de zomer transfervrij. Hij heeft 10 miljoen euro aan salaris gevraagd om zijn contract te verlengen, maar Arsenal weigert mee te werken.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 2033
-: 0
R: 4723
Level 5

Wat een lul is die Arsenal, voor 2 miljoen extra raak je gewoon een speler van 50 miljoen kwijt. Geef hem lekker 10 miljoen en nieuwe contract sonrada satarsin simdi bedavaya gidecek, geldt ook voor Alexis Sanchez.
Deze 2 jongens gaan gewoon gratis weg terwijl ze voor die 2 tegen die 100miljoen kunnen verdienen.

En over dat we een bieding hebben gestuurd vind ik normaal hoewel ik het niet geloof, lekker proberen en als het lukt is het gewoon lekker meegenomen zo niet jammer dan.


+: 211
-: 0
R: 368
Level 3

Het zegt al genoeg dat van alle kranten juist Fanatik dit publiceert


+: 16
-: 0
R: 57
Level 2

BESIKTAS :bz: YALA !!!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen