Voorzitter Besiktas geeft groen licht voor verkoop van Cenk, Oguzhan en Tolgay

fikretorman1
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Veel clubs willen Cenk Tosun, Oguzhan Özyakup en Tolgay Arslan. Maar ze zijn zulke goede jongens, ze zijn net een diamand. Ik wil ze eigenlijk niet verkopen, maar wij zijn een professionele club. Als de winterse transferperiode komt, dan zullen wij onze emoties opzij leggen en de juiste keuzes maken.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (14) 


+: 7712
-: 0
R: 10045
Level 5

In de winter niet verkopen voor minder dan 25, in de zomer minimaal 20. Oguzhan en Tolgay is een ander probleem, niemand weet precies waarom ze nog niet hebben verlengd.


+: 1829
-: 30
R: 4054
Level 5

pff ben zo moe, elke keer zelfde nieuws. Tolgay heeft al verlengd tot 2022, Oguzhan nog niet. Ik denk dat ze misschien wachten tot zijn contract afloopt zodat we af zijn van die 30% of ze gaan hem in de winterstop verkopen.
Cenk heeft contract tot 2019 maar dat maakt niet veel uit, Besiktasta en guvendigim oyuncu Cenk adam gibi adam. Hij zal alleen verkocht worden in de winter als er een hele gekke bod komt.


+: 15077
-: 0
R: 14623
Level 6
+1

Waarschijnlijk wordt Cenk verkocht in de winter voor 20-25 miljoen euro en gaan we Gignac halen. Ook gaat Lucas Lima komen voor zoals het er nu uit ziet.

Lucas Lima op 10 met Gignac in de spits, rechts Quaresma en een goede Tolgay/Oguzhan die in vorm is, scoort Gignac in de tweede seizoenshelft minimaal 15. Dat weet ik zeker+: 1829
-: 30
R: 4054
Level 5

Als Cenk weggaat moeten we jonge spits komen met echte potentie, rond de 7 a 8 miljoen investeren of we moesten Larin halen maar die heeft nieuwe contract getekend. Onze scout is zo fucking slecht dat ze achter Gignac gaan en geen jonge spits kunnen vinden, Fikret Orman begint echt irritant te worden met zijn leuke scoutvrienden die hij niet kan ontslaan. Wat moeten we met Gignac terwijl we Negredo hebben, iedereen overschat Negredo maar als hij paar keer achter elkaar speelt word hij een beest, Negredo die 4,3 miljoen verdiend mag niet op bank zitten. We hebben dan niks aan het geld wat we van Cenk verdienen want Negredo&Gignac zullen samen zeker 10miljoen per jaar verdienen.


+: 15077
-: 0
R: 14623
Level 6

Gignac is wel een echte afmaker. Die gaat gehaald worden voor directe resultaat. Anders kan het ook Vagner Love worden.

Het bestuur vond de prestaties van Aboubakar ook niet voldoende tot de winterstop, toen hadden we bijna Eto’o binnen, voordat die dikzak voorzitter dacht dat die grappig was.

Als Cenk verkocht wordt, zou ik Babacar halen. Jong, sterk en kan nog veel leren. Ik zie in hem een soort Aboubakar.


+: 87
-: 0
R: 70
Level 2
+1

Dapper hoor als je alle verhalen over de buitenlandersli miet leest.


+: 15077
-: 0
R: 14623
Level 6
+2

Kopen, laten spelen en verkopen. Je kan niet door een regel 10 jaar met dezelfde Turkse spelers spelen. Als je goed zoekt, vind je zo weer Europese Turken of zelfs gewoon Turken met de kwaliteiten van Cenk, Oguzhan en Tolgay, als je nog beter zoekt, zelfs beter. Maar bij Turkse clubs gaat het mis bij “zoeken”.

Bovendien is niemand zo dapper als Gala, die speelt met 11 buitenlanders. Dapperste club.


+: 87
-: 0
R: 70
Level 2
+1

We moesten uit nood 30 minuten met 11 buitenlanders spelen (Selcuk werd erin gewisseld), een dag later wordt er een sensationele headline gemaakt "OMG GOLOTOSOROY 11 YABANCI!?!?" om de limiet te promoten en jij hapt lekker toe. Zelf weten.

Cenk, Tolgay en zelfs Oguzhan zijn goeie spelers. Er zijn maar een handjevol kwalitatieve Turken tegenwoordig. Je kan niet steeds juiste aankopen blijven maken. Het gaat een keer mis. Hmm, misschien is het woord "idioot" beter ipv dapper. Wij hebben tenminste een prachtige jeugd op komst, wat hebben jullie?


+: 15077
-: 0
R: 14623
Level 6

Hahahaha, laat me niet lachen man. Jullie spelen week in week uit met 10 buitenlanders, dat is net zo erg. Dus ja. Jeugdteam van Gala? Wie? Noem is 3 spelers, niet stiekem op google kijken he.


+: 7712
-: 0
R: 10045
Level 5
+1

Prachtige jeugd waarvan misschien 1 of 2 spelers echt door gaan breken, de rest belandt bij laagvliegers of in de tweede divisie. Zo gaat het altijd in Turkije.


+: 87
-: 0
R: 70
Level 2
+1

@Albatros Wie zegt dat met veel buitenlanders spelen erg is? Dat is wat de media je wil laten denken. Het is alleen riskant door die gekke mensen bij de TFF. Ok 10/11 buitenlanders vind ik ook een beetje te veel van het goede, maar Serdar en Tolga zijn gewoon basisspelers.

Daarnaast nemen we redelijk vaak jeugdspelers mee in ons A-elftal en is de gehele U17 van Turkije of van Galatasaray of Altinordu. Niet alleen ik, iedereen kent Recep Gül, Atalay Babacan en Ozan Kabak bijvoorbeeld. Ben persoonlijk fan van Celil (achternaam ken ik niet), maar die kent niet iedereen.

@Bona Fide Als de jongens die ik net noem niet doorbreken heeft het Turks elftal een wazige toekomst. Ik snap waarom je zo denkt, maar deze generatie is echt anders. We zullen het zien.


+: 1825
-: 0
R: 1613
Level 5

mustafa kapi is het grootste talent van gs en kan erg goed worden als het goed gaat met zijn ontwikkeling

besiliste de derby onder 17 tegen fb terwijl hij zelf nog 15 is
heeft zijn debuut gemaakt bij gs op zijn 14de


+: 42
-: 0
R: 197
Level 3

#albratos
Helemaal mee eens
Wanneer fatih,siyar&utk u binnen 3jaar kan doorbreken dan zitten we helemaal op schema


+: 2301
-: 20
R: 1830
Level 5

Hepsini gectimde beyler, Fellaini'den bir duyum aldim simdi 'haber1903 dis haberi'ne gore Fellaini ile anlasilmis kulubunden izin cikmis falan, rakamlarda guya belirtildi. Maar iig, als Fellaini in de winterstop komt, dan is de kans groot dat Cenk voor een 'X' bedrag boven de 20 miljoen euro aan tafel gelegd gaat worden bij Besiktas door clubs..

Aklimdaki orta saha sekillenirse op den duur:
Fellaini Tolgay/Ozzie
Lima

Pff!!
:oops:

Maar er gaan ook geruchten rond dat er een 1+1 contractvoorste l is ingediend aan Atiba. Aklimda deli sorular..

Cenk mag voor 23 miljoen euro de deur uit, anders niet. Nummer 23 is van MJ, ustune birde 23 milyona gitse, yemede yaninda yat. Vooral als Ba geruchten ook kloppen (in winterstop naar Besiktas willen gaan), dan ik het zeker permitteren dat ze hem in de winterstop verkopen..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen