Vicevoorzitter Besiktas: “De transfer van Cyle Larin is nog niet afgerond”

cylelarin
Ahmet Nur Cebi, de vicevoorzitter van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Voordat de problemen zijn opgelost, is er geen sprake dat hij kan spelen. De transfer van Cyle Larin is nog niet afgerond. De gesprekken zijn nog gaande omdat de gesprekken met zijn club nog niet zijn afgerond. Ik hoop op een goed einde. Wij zijn al maanden bezig met onze transferlijst. Daarom is het voor ons nu makkelijk om een speler te kiezen die bij ons past. Trouwens, ik ben heel blij dat wij Vida hebben vastgelegd. Het is net alsof hij al 40 jaar voor Besiktas speelt. De transfer van Cenk Tosun heb ik begeleid. Hij gaf aan dat hij in de Premier League wou spelen en daarom waren wij genoodzaakt om hem te verkopen. Ik hoop dat hij daar succesvol wordt.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 160
-: 100
R: 246
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen