Tottenham Hotspur verhoogt bod op Tosic tot ongekende hoogte

tosic
Besiktas kan binnenkort flink gaan cashen. De Turkse topclub heeft de afgelopen weken diverse biedingen ontvangen voor zijn voetballers.
Na Oguzhan Özyakup, Tolgay Arslan en Cenk Tosun gaan er geruchten rond dat Tottenham Hotspur het bod op Tosic heeft verhoogd van 8 naar 10 miljoen euro. Het bod is nog niet officieel, maar men denkt er serieus aan om Tosic over te nemen van Besiktas. Gezien Vida in de winterstop transfervrij naar Besiktas komt, wacht het bestuur van Besiktas met smart op een officieel bod voor de centrale verdediger van Besiktas.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 363
-: 0
R: 1241
Level 5

Waarom zouden ze hun bod verhoogd hebben als Besiktas met 8 miljoen al akkoord zou gaan. Zolang er geen officieel bod is geloof ik niks.


+: 1974
-: 0
R: 4445
Level 5

Eerlijk gezegd kan ik het ook niet geloven, zo een bedrag voor een speler van bijna 33 jaar is ongelooflijk.
Hayirlisi artik bir 2 ay sonra goruruz.


+: 7929
-: 0
R: 10709
Level 5
+1

Er gaat een bod van 8 miljoen binnenkomen voor Tosic en wij gaan zeggen 'nee we willen 10 miljoen'.
:lol: :lol: :lol: :lol:+: 15517
-: 0
R: 15414
Level 6
+1

Werkelijk waar alleen TV.net zegt dat ze eerst 8 miljoen hadden geboden. Het gaat gewoon om een direct bedrag van 10 miljoen euro, volgens beINSPORTS. Alleen weet ik niet hoe waar het is, Ligtv was vroeger betrouwbaar, beINSPORTS valt wel te betwijfelen.


+: 259
-: 20
R: 780
Level 4

Tosic 10 miljoen. Ff eerlijk beken gwn dat jullie overdosen op Tiner.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen