“Talisca staat 1 stap voor Giuliano”

taliscagoool
Mustafa Denizli, sportcommentator van TRTSPOR heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Talisca en Giuliano.

“Talisca kan met deze performance voor het Braziliaans elftal spelen. Hij heeft zijn vorm te pakken en speelt heel erg goed. Hij maakt ook heel veel doelpunten. Er zijn weinig Braziliaanse voetballers die op die positie spelen en veel doelpunten scoren. Talisca staat 1 stap voor Giuliano van Fenerbahçe.”




Artikel delen met vrienden:




Reacties (28) 


+: 1019
-: 0
R: 2103
Level 5
+3

Je bent echt kk gestoord als je denkt dat Talisca boven Giuliano staat.
Giuliano speelt doorgaans met PTT lig spelers bij Fener gewoon zeer sterk en draagt zijn ploeg. Talisca heeft gefaald bij Benfica, terwijl Giuliano bij Zenit in 38 wedstrijden 17 goals en 13 assists de golden-speler was.
Talisca heeft Babel, Q7, Negredo, Atiba, Caner, Gokhan en ga zo maar door om zich heen. Zet Talisca maar eens voor Topal, Souza, Dirar en Atif: bi bok yiyemez.


+: 7929
-: 0
R: 10709
Level 5

Bij Talisca maakt het niet veel uit wie achter hem speelt, want het is een afmaker. Atiba en Oguzhan hebben geen grote invloed op zijn prestaties, maar omgekeerd heeft Talisca wel invloed op hun spel. Die invloed is niet altijd positief, want hij is zwak in de combinaties en verdedigt nauwelijks mee.


+: 437
-: 0
R: 788
Level 4

wat is dit voor onzin Giuliano zit op de bank bij brazilie zegt genoeg toch



+: 154
-: 40
R: 676
Level 4

Giuliano vind ik zelf beter talisca heeft geen toegevoegde waarde in het spel tegen karabuk schold iedereen talisca doet niks talisca staat daar maar nadat hij 2 goals maakt is iedereen stil

Giuliano speelt mee vandaag zag je dat duidelijk hij was bijna overal voor in geweldige speler beste aankoop van fener talisca staat misschien 1 stap voor en dat is dat hij zich vorig jaar heeft bewezen en giuliano moet zich dit jaar bewijzen en tot nu doet hij het heel goed zonder giuliano zag je dat fener slecht speelde.


+: 15517
-: 0
R: 15414
Level 6
+1

Met Giuliano zou BJK nu eerste staan.

Talisca was zowat tot 4 weken terug casper het spookje, terwijl Giuliano Fener weken op zijn rug heeft gedragen.

Talisca scoort wel veel, maar als je als echte voetbalfanaat op hem gaat letten, krijg je een ziekte. Zelfs tegen Karabükspor kwam bijna geen enkele pass van hem aan, lange passes, korte passes, steekpasses, hoge passes, niks nada. Denk zo’n 3 op de 10.


+: 1013
-: 0
R: 3210
Level 5
+1

Was hij vorig jaar ook Casper het sprookje? Was in de Champions league ook Casper het spookje?

Hij kwam pas laat terug bij de groep aan het begin van het seizoen en heeft de 1e seizoenshelft gesukkeld maar de 2e seizoenhelft laat hij weer zien dat hij veruit de beste speler is in Turkije..


+: 15517
-: 0
R: 15414
Level 6

Vorig jaar was die met Aboubakar een fantastisch duo en was het zijn eerste jaar waarin hij zich wou bewijzen.

CL-niveau was Cenk beter dan Suarez amk, in de competitie speelde Cenk met 8 doelpunten waarvan 4 van een penalty. Iedereen speelt in de CL veel beter dan in de competitie, ama bize maç seçen gerek yok, her maç iyi oynayan lazim.

Dat is ook wat ik bedoel, Giuliano neemt zo’n nep team op de sleeptouw, maar Talisca was nog nepper dan Besiktas zelf in de eerste seizoenshelft.

Waarmee laat hij zien dat hij de beste is? Heb jij zijn passes gezien? Hoe vaak zijn passes NIET aankomen? Ik zei het gisteren en vandaag, aan het einde van rit gaat het om de score en als Talisca daar 1/2e 2/3e en soms zelfs 1/1 deel in heeft, is dat wat geldt en fantastisch is, maar je moet ook uitblinken met je passes, techniek en balvastheid.


+: 1214
-: 0
R: 2622
Level 5

@BJK1903Kartal

Giuliano heeft dit seizoen in totaal, tot nu toe 23 wedstrijden gespeeld, daar heeft hij 9 keer gescoord en 2 assists gegeven.

Vorig seizoen heeft hij in totaal 38 wedstrijden gespeeld, daar heeft hij 17 keer gescoord en 13 assists gegeven.

Talisca heeft dit seizoen, tot nu toe 31 wedstrijden gespeeld, daar heeft hij 14 keer gescoord en 3 assists gegeven.

Vorig seizoen heeft hij in totaal 33 wedstrijden gespeeld, daar heeft hij 17 keer gescoord en 6 assists gegeven.

Statistieken afgelopen seizoen, en dit seizoen tot nu toe:

Giuliano:

- 26 goals

- 15 assists

Talisca:

- 31 goals

- 9 assists

Qua statistiekensta an ze dus gelijk, of Giuliano staat nipt voor.

Maar Talisca speelt al zijn tweede seizoen in de Turkse competitie, en ook nog ongeveer het zelfde goede team.

Giuliano speelt pas zijn eerste halve seizoen in de Turkse competitie, met kwalitatief mindere spelers.

Vergeleken de spelers waar Talisca mee speelt dan.


+: 1013
-: 0
R: 3210
Level 5

Dat Giuliano een paar penalty’s heeft gescoord (want de helft van zn goals zijn penalty’s) wil niet zeggen dat hij beter is dan Talisca..

Talisca was vorig jaar de beste speler van de Turkse competitie en heeft ook bij Benfica en in de CHAMPIONS League zijn klasse meermaals getoond en is net 23.

Hoe ga je een Giuliano die nooit hoger heeft gespeeld dan Russische of Turkse competitie met hem vergelijken?

Hij doet het redelijk bij Fener maar neem die penalty’s weg en er blijven 5 goals over of zo.. Talisca speelt een mindere 1e seizoenshelft maar staat toch op meer goals, als hij ook nog de penalty’s mocht nemen stond hij bij de topscorers..

In het veldspel speelt Giuliano iets volwassener en constanter maar hij komt natuurlijk niet in de buurt van de bijzondere kwaliteiten die Talisca heeft..

Daarom is de marktwaarde van Talisca ook veel en veel hoger dan die van Giuliano


+: 1214
-: 0
R: 2622
Level 5
+1

@BJK1903Kartal

Giuliano zijn marktwaarde is €9 miljoen, die van Talisca is €13 miljoen. Dat is niet veel en veel hoger.

Ik wil alleen zeggen dat Giuliano echt meer een spelverdeler is, dan Talisca.

Tuurlijk heeft Talisca geweldige kwaliteiten en hij is nog heel jong, maar zoals je zei Giuliano is gewoon wat volwassener op het veld.


+: 6160
-: 60
R: 9852
Level 5

"Veruit de beste speler v d comp"

Je bent een grote grap whahahahahah


+: 2014
-: 0
R: 6261
Level 5
+3

Als talisca bij benfica heeft gefaald dan wil ik in het leven ook falen. De kampioenschap gewonnen, beker en superkupa bij benfica in zijn 1ste jaar waarbij hij vaak speelde onder jorge jesus (nu trainer van sporting)

Daarna kwam rui vitoria die hem liet spelen als CM en daarna hem niet wilde omdat hij niet in zijn systeem paste.

Ik moet dan ook nog niet eens beginnen wat talisca vorig jaar deed in de competitie bij besiktas. Als ik ook nog zeg wat talisca in de CL heeft gedaan en zeg wat giuliano gedaan heeft in de CL gedurende zijn hele carrière dan is het KO.

Maar de belangrijkste ding ooit is wie is nu de bondscoach van brazilie? Dat is tite en die gast kijkt naar het team en probeert de perfecte balans te vinden. We hebben het over iemand die paulinho bleef oproepen toen die nog in china speelde omdat hij past in zijn voetbalstijl. Paulinho speelt nu bij barca en is de meest scorende middenvelder. Als brazilie WK kampioen wordt en iedereen afdroogt zal ik niet verbaasd zijn.

Giuliano is een goede speler, maar talisca af kraken laat ik gewoon niet toe! Talisca is een matchwinner. Een speler die uit het niks de wedstrijd kan beslissen.


+: 1013
-: 0
R: 3210
Level 5
+2

Oh oh wat maken jullie je druk hierboven om niks..

Giuliano is al 30 en speelt minder wisselvallig als Talisca maar in potentie weten we allemaal dat Talisca een juweeltje is en Giuliano niet zo bijzonder.

Talisca is pas 23 en kan alleen nog maar beter worden, hij moet constanter worden en meer betrokken in het spel maar als hij is veel doelgerichter en heeft een wereldklasse traptechniek, kan koppen, heeft een actie in huis en is gewoon een speciale speler..


+: 1528
-: 0
R: 3023
Level 5

27* jaar. Tazz komt die met 30


+: 1013
-: 0
R: 3210
Level 5

Hahah ik dacht 29 dus zei ik 30, hij is bijna 28. Marktwaarde 7 miljoen. Marktwaarde Talisca is 30 miljoen, en als hij voor Brazilië wordt geselecteerd gaat dat richting 50


+: 1528
-: 0
R: 3023
Level 5

Marktwaarde Giuliano: €9,00 miljoen

Marktwarde Talisca: €13,00 miljoen


+: 7929
-: 0
R: 10709
Level 5

Transfermarkt staat niet gelijk aan zijn reële marktwaarde he? Olcay had een tijdje 9 miljoen als waarde op TM. Als Benfica Talisca nu wilt verkopen, vangen ze minimaal 20 miljoen voor hem, waar Giuliano voor 7 miljoen is verkocht. Vandaag zijn de marktwaardes op TM overigens aangepast, Giuliano is nu 10 miljoen, Talisca 16.


+: 2484
-: 0
R: 1958
Level 5
+1

Hoe kan je vetlap die een aparte type speler dan Talisca die 22 is met enorme potentie vergelijken? :facpal:

Komaan.. Taliscaya ben dahil diğer renktaşlarım bu sezonun ilk devresinde küfürleri yardırmıştırız, evenals bij Quaresma, maar yeri geldiğinde herkesi eleştiririz. Nu heb ik dat bijvoorbeeld met Babel, sukkelt de laatste 3 wedstrijden wel enorm tegen karabük in eigen huis tel ik niet mee waar die eigenlijk ook wel sukkelde. Maar tali, blijft prikken als een slang en kopt ook geweldig. Dodelijkere wapen dan Giuliano IMO. Hoewel Giuliano het niet slecht doet, vooral niet tegen başak daarnet..


+: 36
-: 0
R: 113
Level 3
Hei

Guiliano is nu op zijn top met zijn 27ste leeftijd, maar hij is niet beter dan Talisca.


Mijn lijstje

Talisca > Guilliano > Belhanda


+: 4096
-: 0
R: 4392
Level 5

Haha belhanda op laatste .. Wat een grap.


+: 1528
-: 0
R: 3023
Level 5

Beşiktaşda Giuliano olsa vay anasina... adamlar hala 1. Siradalardi


+: 3911
-: 0
R: 6648
Level 5

Mensen die Guiliano met grote Talisca gaan vergelijken moeten maar eens naar de huisarts. Wie is Guiliano man?


+: 47
-: 0
R: 262
Level 3

Op dit moment speelt guiliano het spelletje heeell goed mee maar hij heeft die talent niet
Talisca heeft talent maar kan het spelletje niet meespelen
Talisca is 23 jaar en er zijn op dit moment zeldzaam spelers die zon talent hebben op zon leeftijdscategorie
Welk is beter? Ja
Afhankelijk van de visie
Nu guiliano
Toekomst talisca
Fb heeft met guiliano een goede transfer gedaan
Talisca zal eind seizoen vertrekken zonder grap over 1,5 jaar is hij rond 100 miljoen


+: 1528
-: 0
R: 3023
Level 5

Talisca 100 milyon olmaz. Mss 40/50 miljoen. Maar sowieso niet.


+: 191104
-: 0
R: 151402
Expert
+1

Giuliano heeft in zijn carrière nog nooit Champions League voetbal gespeeld, terwijl Talisca in 20 Champions League wedstrijden 8 goals heeft gescoord ..... Talisca is een sterspeler, Giuliano is een goede voetballer.


+: 23
-: 0
R: 141
Level 3

dus? is het een probleem dat hij geen CL heeft gespeeld? is hij dan nu slechter dan Talisca


+: 237
-: 0
R: 570
Level 4

Giuliano Turkiyede yildiz. Talisca Avrupada yildiz


+: 7929
-: 0
R: 10709
Level 5

Giuliano is al een international, dus hij heeft een streepje voor op Talisca. Talisca zit nu nog in de monitoring-fase bij het nationale elftal, ze bekijken hem en waarschijnlijk gaan ze hem oproepen voor een paar oefeninterlands om te zien hoe hij het doet, net als toentertijd met Bobo. Maar Giuliano gaat waarschijnlijk mee naar het WK.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen