Senol Günes is de meest succesvolle trainer van Besiktas

senolgunesampi
Senol Günes blijft uitstekend presteren bij Besiktas.
De Turkse toptrainer werd het afgelopen seizoen in zijn eerste jaar kampioen van Turkije en ook in zijn tweede jaar zal hij hoogstwaarschijnlijk kampioen worden met Besiktas. Dit seizoen is een bijzonder seizoen voor Senol Günes en Besiktas. Senol Günes heeft het afgelopen seizoen in 34 competitiewedstrijden 25 zege, 4 gelijkspellen en 5 nederlagen behaald. In totaal werd er 79 punten verzameld. 
 
Dit seizoen heeft Senol Günes in 31 competitiewedstrijden 20 zeges, 8 gelijkspellen en 3 nederlagen behaald. Als Besiktas zijn laatste drie wedstrijden wint, worden ze kampioen. 
 
Als je alle competitiewedstrijden van Senol Günes bi elkaar optelt kom je op:
Aantal wedstrijden: 65
Gewonnen: 45
Gelijkspel: 12
Verloren: 12
Totaal punten: 147
Gemiddelde: 2,26
 
Gemiddelde van Senol Günes is op dit moment de hoogste uit de clubgeschiedenis van Besiktas.
 
Beste trainers van Besiktas:
1. Senol Günes: 2,26
2. Gordon Milne: 2,22
3. Briegel: 2,21
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 2181
-: 0
R: 5116
Level 5

dit succes is te danken aan onze bestuur die niet mee bemoeien en senolgunes alles laat doen, alles gebeurd op een gezonde wijze waardoor senolgunes dit allemaal heeft kunnen doen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen