Şenol Güneş: “Ik wil twee bekers”

senolgunes5
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

“Dat wij de eerste wedstrijd geen goed resultaat hebben geboekt wil niet zeggen dat Fenerbahçe nu meer voordeel heeft. Ik wil twee bekers: De competitiebeker en de Turkse beker. Daarom moeten wij ons nu focussen op de Turkse beker.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 42
-: 0
R: 203
Level 3

ik wil 3 bekers hocam. superkupa ne gune duruyo. gewoon pakken wat je kan pakken. ama bugun basaksehir galatasarayi yener bizde anca sampuan oluruz amanakodom


+: 2188
-: 0
R: 5119
Level 5

Ik hoop dat Senol hoca met wissels gaat spelen, ik geloof totaal niet dat Fener voetballend is gaat doen tegen ons. Ze kunnen ons alleen tegenhouden net als de eerste wedstrijden en dat is niet voetballen maar ruzie maken, dat maakt eigenlijk niet uit maar wij mogen geen spelers verliezen voor de volgende 5 competitie wedstrijden. Lekker met wissels spelen, bijv opstelling net als tegen BMunchen ookal verliezen we zullen we mentaal nog sterk blijven.

Ik zeg het nogmaals ik heb hier niet over vermoeidheid maar over mentale problemen die we kunnen oplopen, ruzies en rode kaarten plus ook nog is de media kunnen onze spelers beinvloeden dus beste is lekker met wissels spelen.


+: 4269
-: 0
R: 5971
Level 5

[****]in gidin be, 'Fener speelt geen voetbal tegen ons'. We overklassen elke club in elke derby al jaren. Iyiki bi kere 3-1 kazandiniz. Gefeliciteerd man.+: 139
-: 0
R: 312
Level 3

Robin van persie cokmu top oynadi bize karsi aminakodumun pici dat hij is. :rodekaart:


+: 4189
-: 10
R: 7204
Level 5
+1

Niks met wissels spelen. Gewoon de sterkste opstelling. We moeten fb afdrogen in hun eigen stadion.


+: 23
-: 0
R: 41
Level 1

Rvp top oynamadi sizi iyice sikti :facpal:


+: 2794
-: 20
R: 4063
Level 5

Bizde sizi her sezon siktik, laatste keer 2014 kampioen :P

2011 is volgens CAS Trabzonspor kampioen :P
Als het zo doorgaat pakken wij eerder 4 sterren. :P

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen