Robben: "Besiktas is een sterke ploeg en doet goede zaken in Champions League"

arjees
Arjen Robben is op zijn hoede voor de Turkse kampioen Besiktas.

"Dit is een mooie uitdaging, ik heb nog nooit tegen Besiktas gespeeld", zei de aanvaller. "We moeten ons goed voorbereiden en voorzichtig zijn."
 
Besiktas, de club van Ryan Babel en Jeremain Lens, bleef in de groepsfase ongeslagen en eindigde met veertien punten bovenaan in poule G. Bayern München moest Paris Saint-Germain op basis van de onderlinge resultaten voor zich dulden in groep B.
 
"Ze hebben het goed gedaan in de poule met AS Monaco, Leipzig en FC Porto", zei Robben. "In Turkije heerst altijd een geweldige sfeer in de stadions, daar kunnen we ons op instellen. We moeten zorgen dat we thuis een goede uitgangspositie krijgen voor de return."
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (8) 


+: 237
-: 0
R: 570
Level 4
+1

tosic buna bir dokunsa yerinden kalkamaz


+: 1974
-: 0
R: 4445
Level 5
+1

We moeten slim en hard spelen, lekker af en toe een goede tikje geven.
Zolang we geconcentreerd blijven en niet opgeven kunnen we ze verassen maar als we 1 fout maken en hele team blijft fucktup dingen te doen zullen ze ons kapotspelen, Fabri-Adriano-V ida-Pepe-Gonul- Medel-Atiba-Bab el-Talisca-Lens -Love. Ik vind dat we met deze 11 moeten spelen, ik weet dat sommige Lens niet goed vinden maar we hebben zijn fysiek en snelheid echt nodig want iedereen weet dondersgoed dat ze bal 90 minuten lang bij hun zal blijven en wij moeten counteren met snelle spelers als Babel-Love-Lens , Talisca moet het hebben van zijn afstandschoten en vrijetrappen, derest mag lekker achterin geen ruimte geven. Dit is wat ik vind maar Senol zal QUaresma zeker laten spelen.

Vida is misschien nog niet echt in vorm maar omdat Tosic er niet is moet hij spelen zodat we Medel op het middenveld zetten, Medel moet tijdens grote wedstrijden op het middenveld voor pressie en strijdlust.


+: 23
-: 0
R: 141
Level 3

lekker defensief spelen met 6 verdedigers als je 1-0 of 0-0 speelt uit tegen Bayern moet je thuis vol op de aanval gaan tactiek maktik yok BAM BAM BAM!!!!! :tr:+: 62
-: 0
R: 181
Level 3

groepsfase was een warming up nu begint het echte werk.


+: 1013
-: 0
R: 3210
Level 5
+1

Ostersund is het echte werk


+: 4096
-: 0
R: 4392
Level 5

Igor + alleen 2 nieuwe transfers okey.


+: 62
-: 0
R: 181
Level 3

Gercekten sikintin var senin. Ik bedoelde het niet slecht. Bayern is toch een aantal niveautjes hoger dan die teams in de groepsfase. Dat bedoelde ik ermee.

Niet iedereen is/denkt negatief over de concurrent. 2000'de GS uefa yi aldi. 2007'de Fener kwart finale CL. 2018 Besiktas volgende ronde CL. In 18 jaar 3x iets "bereiken".

Alle drie toeval. Als er geen bepaalde regelmaat in zit is het toeval. Waarom zou je dit niet elk jaar willen zien? Elke keer als 1 van de teams iets "bereikt" stoer praten over je club. Yani wie dan ook. 20 jaar geleden concurreerden we met elkaar en nu nog steeds. We zijn geen niveau omhoog gegaan.


+: 1013
-: 0
R: 3210
Level 5

Ufff als deze Robben maar niet zn dag heeft want dan is het auf wiedersehen..

We moeten zorgen dat we nog kansrijk zijn in de return, en niet dat de return er niet meer toe doet.. Bayern is goed maar wij hebben ook een groep met internationale topspelers die op het hoogste niveau hebben gepresteerd, voor hen is dit een laatste uitdaging..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen