Quaresma: “Waarom ziet niemand wat ze tegen mij doen?”

q7v1
Ricardo Quaresma werd na het duel tegen Bursaspor behoorlijk bekritiseert vanwege zijn harde overtredingen. Hier denkt de 33 jarige sterspeler heel anders over.
“Gedurende 90 minuten schopt iedereen tegen mij. Niemand ziet dit. Iedereen probeert mij tijdens een wedstrijd helemaal gek te maken. Ik heb ook het recht om boos te worden. Waarom praat niemand over de voorwerpen die men naar mij gooit? Die hooligans hebben geluidsbommen op mij gegooid. Twee stuks. Ik kon niet eens een corner nemen. Hooligans hebben dit seizoen zelfs geprobeerd om stenen op mijn hoofd te gooien. Ik strijd alleen voor een zege voor Besiktas. Dit zal ik altijd blijven doen. Wij willen alle drie wedstrijden winnen en nogmaals kampioen worden.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (10) 


+: 2131
-: 0
R: 6974
Level 5

Je bent misschien een van de belangrijkste spelers dit seizoen, als we kampioen worden dan ben je in mijn ogen de speler die het kampioenschap heeft gebracht. MAAR heb een beetje zelfcontrole, als ze je trappen, zet ze in de wind en geef een wereldassist. Nog 3 wedstrijden! Komaan!


+: 129
-: 0
R: 203
Level 3

Deze man is zoiezo schande voor de voetbal wereld na zijn laatste wedstrijd...


+: 39
-: 0
R: 59
Level 2

En wat vind je van melo als ik vragen mag. Als je zegt ja ook een schande dan respecteer ik je reactie. Als je zegt nee melo niet dan ga ik niet eens de moeite meer doen om je serieus te nemen+: 129
-: 0
R: 203
Level 3

Ik verwachte zo een comment al...

Laatste wedstrijd die Melo voor Gala speelde was al 2 jaar terug, kan me niks schelen wat die gedaan heeft in die periode...

En er zijn meer voorbeelden voor schande spelers : Volkan Demirel, Emre B, Melo, Quaresma, Nouma.

Ben objectief ik kijk niet door mijn rood-geel kleurige bril...


+: 6335
-: 60
R: 10516
Level 5

Wat q7 doet deed melo echt niet.

Maar ik keek terug en zag dat bursa hem zaten te trappen. Wij hadden precies hetzelfde gedaan.


+: 513
-: 0
R: 897
Level 4

Nee Melo deed zulke dingen echt niet
www.youtube.com/.../
Kom geen poep praten aub


+: 6335
-: 60
R: 10516
Level 5

Sukkeltje hij doet dat niet eens express..gwn fking dom datie zn been zo hoog doet. Want hij ziet hem niet eens.


+: 139
-: 0
R: 456
Level 3

Tsjah,

hij heeft gelijk maar toch moet je je beheersen. Tuurlijk gaat de tegenstander hem uitlokken, zij weten ook dat hij kan natrappen en dan met rood kan worden weggestuurd.

Pepe, Melo, volkan D, volkan sen (haha) stuk voor stuk spelers die zich niet kunnen beheersen.

Hoe vaak messi wel niet is geschopt tijdens wedstrijden, die staat gewoon op en voetbalt door.


+: 757
-: 0
R: 1545
Level 5

Typisch een speler die zo dom is om in het (psychologisch) spelletje te trappen van de tegenstander. Een professional dient zich altijd te kunnen beheersen en zich (positief) aan te passen aan de situatie, hoe erg het ook tegenzit. Wat hij doet is 'Calimero-gedra g' vertonen.


+: 405
-: 0
R: 1366
Level 5

Ik snap het wel van hem. Hij kan namelijk een man voorbij en als je hem niet aanpakt heb je een groot probleem. Voor hem is het weer irritant dat hij daarom juist hard wordt aangepakt. Gezien zijn verleden worden zijn acties ook uitvergroot.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen