Quaresma komt weg met schouderduw aan arbiter: "Het ging niet expres"

aqoor
Een opvallend moment tijdens Karabukspor - Besiktas. Ricardo Quaresma loopt de scheidsrechter ondersteboven. Zeg het maar: bewust of onbewust?

Ricardo Quaresma maakte maandagavond het volgende bekend tegenover Bein Sports Turkije.
 
“Ik heb het echt niet bewust gedaan. De Scheidsrechter had het al snel in de gaten dat het niet met opzet was. Ik ben een professioneel speler en geef alles op het veld. Soms ga ik wel te ver op het veld omdat ik vol adrenaline zit, maar ik heb altijd respect voor medespelers en de scheidsrechters,” aldus Quaresma.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (13) 


+: 194
-: 0
R: 494
Level 3

Yakışmaz bize Quaresma bunu yapma :rodekaart:


+: 1974
-: 0
R: 4445
Level 5

Ik denk zelf eerlijk gezegd dat die het expres deed tenminste de beelden laten dat zien, je kan nooit op zo een positie keihard botsen.
Maar aan de andere kant KAN het zijn dat Quaresma het perongeluk deed want die man is beetje apart, tuhaf hareketleri var dat die niet door heeft en perongeluk gebeurd maar zoals ik zeg ik denk zelf dat die expres heeft gedaan.


+: 375
-: 0
R: 1640
Level 5
+1

Is een schwalbe van de scheids, kendini resmen yere atiyor. :P+: 62
-: 0
R: 181
Level 3

hakem suclu hakemin ne isi var orda :lol:


+: 14
-: 0
R: 43
Level 1

Dit werd 100% met opzet gedaan en dus zeker rood! Wie weet hoeveel wedstrijden hij geschorst zou zijn, als hij echt die verdiende rode kaart zou krijgen.


+: 1013
-: 0
R: 3210
Level 5
+1

hahaha maat, als je de wedstrijd hebt gezien weet je dat dit niet expres was natuurlijk.. Quaresma wil richting keeper rennen om druk te zetten en is op volle sprint maar Palabiyik verandert opeens van richting waar Q7 niet op rekent en hijkon hem niet meer ontwijken..

Laat je toch niet opnaaien door die zielige media man..


+: 1128
-: 0
R: 1275
Level 5

Hahah maat, als je je besiktas bril afdoet, kan je zien dat quaresma volop op de scheids springt.. en daarna met zijn handen wegduwt..

'Quaresma wilt druk zetten op keeper en besluit daarna kamikaze te doen op scheids' :lol:

Hoe bedoel je niet expres? Whahahha

Kamikaze op scheids amk :D


+: 2261
-: 0
R: 2221
Level 5

Je kan hier als scheidsrechter niet echt rood voor geven. Palabiyik ziet hem niet aankomen en Quaresma biedt gelijk zijn excuses aan, dus de scheidsrechter denkt dan ook meteen dat het per ongeluk ging. En daarom is het ook moeilijk te bewijzen dat het expres was om hem achteraf te kunnen schorsen.

Maar als je het mij vraagt deed hij het bewust.


+: 3911
-: 0
R: 6647
Level 5

Je moet wel gek zijn wil je dit expres doen.


+: 183
-: 0
R: 328
Level 3

Je moet wel heel lomp zijn als je dit perongeluk doet.


+: 6160
-: 60
R: 9852
Level 5

De scheids duwt q7 juist. Doe je bril af. :facpal: :tok:


+: 1287
-: 0
R: 1525
Level 5

bosuna tinerciler demiyoruz iste


+: 375
-: 0
R: 1640
Level 5

Wel grappig ik dacht tijdens de wedstrijd dat de scheids tegen Quaresma botste. Maar ja dat was een 144p kwaliteit stream. :D

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen