Officieel: Trabzonspor neemt Olcay Sahan over van Besiktas

sondakika2017
Trabzonspor heeft Olcay Sahan overgenomen van Besiktas. De Turkse club betaalt 200.000 euro voor zijn transfersom.
De transfer wordt donderdag officieel bekendgemaakt. Er gaan berichten rond dat hij 800.000 euro aan achterstallig salaris niet gaat ontvangen. Vandaar dat hij voor 200.000 euro is verkocht. Hij gaat daar 1.7 miljoen euro (inclusief bonussen) per jaar verdienen. 
 
 

Profesyonel futbolcu Olcay Şahan' ın kulübümüze transferi konusunda, Beşiktaş A.Ş. ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.
 
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygılarımızla,
Trabzonspor

Transfer döneminin en hareketli takımı Trabzonspor transferde bombayı patlattı ve Beşiktaşlı Olcay Şahan ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Trabzonspor, "Profesyonel futbolcu Olcay Şahan' ın kulübümüze transferi konusunda, Beşiktaş A.Ş. ile anlaşma sağlanmıştır." açıklamasını yaptı. 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (21) 


+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5

mooie deal her nekadar yeteneksiz olsada bizde iyi oynadi bu sezona kadar maar ben blij dat die weg is, ben benieuwd hoe olcay sahan zich voelt weggaan van Besiktas weggaan van istanbul, als het goed is krijgt die 3.5 contract tot dan is die al 33 dus prima contract voor hem. wel raar dat die nog salaris achterstalling heeft want fikret orman zei altijd oyunculara borcumuz yok demekki bizden olan oyunculara varmis.

ersangulum icin resmi teklif yapildi, ik hoop echt niet dat als hij komt dat tosic 2e linksback word want dat zou echt verkeerd uitpakken.


+: 1974
-: 0
R: 5849
Level 5

Je hebt gelijk tosic moet op cv blijven spelen. Ik denk dat rhodolfo deze transferperiode gaat vertrekken dus gaan we als vervanger ersan hopelijk halen


+: 1974
-: 0
R: 5849
Level 5

200.000€ ?????

Hoe heeft hij een achterstalige salaris van 2,5 miljoen daarom dat het 200.000 euro bedrag word overgebracht. Zeer vreemd

Edit: was weggegaan dus had ik mijn reactie niet kunnen afmaken, ook al wilde ik je weghebben olcay, yolun acik olsun. Ik zal je altijd herinneren door je goal tegen fener en je eerste 2 goede seizoenen met ons en 2 slechte seizoenen met ons wat ons de kampioenschap gaf. Veel succes bij trabzon, maar niet veel succes wanneer je tegen ons speelt :P+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

Hij heft nog 1,5 jaar contract en wij hebben m voor 8 ton gehaald, dan lijkt 2 ton idd weinig.. Maar we hebben een deal met Trabzon dat Ekici aan het einde van het seizoen transfervrij naar ons komt, dus dan is het eigenlijk slim gehandeld..

Oguzhan wordt verkocht dus Ekici is dan zijn vervanger


+: 1192
-: 100
R: 3548
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 15351
-: 0
R: 15069
Level 6
+1

Haydi başka kapiya Konyali, deze gozer heeft het hele seizoen bijna niet gespeeld en niets gepresteerd. Olcay past perfect bij Trabzonspor, ik gun hem het beste. Is een echte strijder, net als Veli Kavlak. Maar hij had geen aandeel in het team meer, en Babel speelt hij niet uit de basis..

Beter zo.


+: 1192
-: 100
R: 3548
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 15351
-: 0
R: 15069
Level 6

Wie scheld hem uit? Şerefsiz, it & köpek zijn in mijn ogen geen scheldwoorden meer :P

Ana avrat küfurleri hiç görmedim tegenover Olcay.


+: 811
-: 0
R: 1319
Level 5

Weetje waar ik me zwaar aan irriteer? Aan scheinheilige mensen zoals jou. siz hiiic kufur etmediniz demi oyunculariniza. (Fernandao, Volkan Sen)


+: 1192
-: 100
R: 3548
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 1192
-: 100
R: 3548
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 104
-: 0
R: 269
Level 3

Fernandao heb ik nooit uitgescholden, maar Volkan Sen is een ander verhaal. Niet omdat ik hem haat wegens zijn gedrag, maar wegens zijn spel. Maar toch vind ik dat je spelers moet respecteren. Dus niet hypocriet doen aub.


+: 614
-: 0
R: 1622
Level 5

Hij heeft sommige wedstrijden zeker leuk gespeeld aardig wat gescoord etc maar helaas is die deze seizoen heel wat minder gaan presteren. Iig bedankt voor alles en succes met je carrière


+: 7871
-: 0
R: 10468
Level 5
+1

Hele rare en stomme transfer. Iemand van het bestuur moet echt duidelijkheid brengen hierover, want iedereen roept wat anders. Ten eerste lijkt het me echt sterk dat hij nog 2.5 miljoen te goed heeft. Daarvoor zou hij bijna 2 seizoenen geen salaris moeten hebben ontvangen. Het kan dat hij nog een bedrag te goed heeft, maar waarschijnlijk tellen ze zijn resterende salaris van dit seizoen en volgend seizoen ook mee.

Ten tweede kun je het aan niemand verkopen dat je maar 2 ton ontvangt voor een speler als Olcay. Zeker niet nu je door de FFP bijna geen geld meer kunt besteden aan een spits. Dalga mi geciyorlar aq, dit slaat nergens op. Ik weet echt niet waar ze allemaal mee bezig zijn. Alacagi var diye Olcay gibi bir oyuncu nerdeyse bedavaya mi verilir?

Zelfs voor Pektemek zou ik 2 ton te weinig geven, wij geven een van de belangrijkste spelers van de laatste seizoenen bijna gratis weg. Als Olcay zo graag weg wil en als Trabzonspor hem zo graag wil, betalen ze maar een normaal bedrag. Als het omgekeerd was, zouden ze het tienvoudige vragen voor hun speler. We zijn geen liefdadigheidsorganisatie.

Kijken of we het volhouden met Kerim en Aras als back-ups. Als het bestuur na dit seizoen afscheid neemt van overbodige spelers als Tolga, Pektemek, Veli, Aras, etc. vind ik het nog minder erg. Maar als dat niet gebeurt, mogen de verantwoordelij ken voor deze transfer echt opdonderen van mij.


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

Olcay gaat idd maar voor 2 ton weg, maar Ekici komt aan het einde van het seizoen transfervrij naar ons.. Dat is de deal.. Dan ga ik er van uit dat ze Oguzhan willen verkopen..

Blijft wel weinig voor Olcay, en we hadden het geld NU goed kunnen gebruiken voor een spits..


+: 7871
-: 0
R: 10468
Level 5

Als we een heel goed lopend systeem hadden, zou Ekici nog van waarde kunnen zijn. Maar dat is niet het geval. Daarnaast zal hij zeker een salaris van 2 miljoen euro vragen en belangrijkste van allemaal, hij is niet eens zo goed. Ik snap niet waarom we een hele oorlog voeren voor die gast.

Als we een speler als Ekici nodig hadden en we ruilen Olcay voor Ekici , dan had ik het begrepen. Maar je geeft Olcay weg, terwijl je vleugelspelers er tot nu toe niet veel van hebben gebakken. En je geeft hem weg voor zo'n laag bedrag, terwijl je cash geld nodig hebt. En wat hebben we er aan dat Ekici in de zomer komt? Als we Oguzhan verkopen, kunnen we een veel betere vervanger halen dan Ekici, aangezien de FFP ook afloopt.

Hoe je het ook bekijkt, dit is een hele slechte zet van het bestuur.


+: 352
-: 0
R: 1210
Level 5

Yolun acik olsun Olcay.

Ik was geen fan van hem en hij had geen techniek maar hij maakte dat vaak goed met inzet. Eerste twee seizoenen was hij een van de betere in onze team (voorral omdat het niveau laag lag). Maar nu kan hij gewoon niet meer concurreren met de rest.

Het is goed dat Besiktas langzaam afscheid neemt van die generatie spelers.


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

YES het shirt met nr 10 is vrij en gaat hopelijk naar een echte spelmaker (Talisca,Oguzhan,Tolgay,Ekici)

Ik gun deze jonge het beste bij Trabzon, bij een coach die gecharmeerd is van hem..

Eeen voorbeeldprof die ondanks zijn matige techniek toch alles uit zijn carriere haalt, daar kunnen Kerim Frei en Gokhan Tore nog een voorbeeld aan nemen.. Dat hij zoveel bij Besiktas heeft gespeeld is mede doordat deze spelers die veel meer talent hebben, nooit hun talent hebben waargemaakt op lange termijn..

2 ton is wel weinig voor hem maar ik heb gelezen dat het een gentlemens agreement is met Trabzon en dat wij Ekici aan het einde van het seizoen transfervrij mogen overnemen.. Olcay gaat zelfs meer verdienen dan bij ons, van 1,3 mil naar 1,75 mil per jaar niet te geloven

Ik vraag me af waar Trabzon dat geld telkens vandaan haalt, ze spenderen al een paar jaar tientallen miljoenen..


+: 0
-: 0
R: 5
Nieuw

200 Duizend is wel echt te weinig voor Olcay Sahan...


+: 352
-: 0
R: 1210
Level 5

Las ergens dat hij nog salaris tegoed heeft van ons en dat hij daar afstand van neemt. Of het waar is, is maar te bezien. Maar las ergens dat het ging om 2.5 miljoen (kan ik me bijna niet voorstellen).


+: 7871
-: 0
R: 10468
Level 5

Hij heeft waarschijnlijk nog wat tegoed, maar ze tellen dit seizoen en het komend seizoen ook mee. Wat gewoon onzin is, zo kun je iedere transfer goed praten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen